ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΗΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ολοκληρώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο ορισμός των Διοικητικών Συμβουλίων (ΔΣ) των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών του Δήμου Θήρας .
Η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε ολοκληρωμένες προτάσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για όλα τα νομικά πρόσωπα. Καμία από τις προτάσεις μας δεν υπερψηφίστηκε από την παράταξη του Δημάρχου ούτε και από τις παρατάξεις των κκ Ρούσσου και Ορφανού.
Στις συνεδριάσεις, έγινε πλέον απολύτως ξεκάθαρο το γεγονός ότι οι τρεις αυτές παρατάξεις αποτελούν και λειτουργούν ως «συμπολίτευση», όσο και αν ισχυρίζονται ότι λειτουργούν μεμονωμένα. Θυμούνται ότι είναι αντιπολίτευση όταν πρόκειται να στελεχώσουν τα ΔΣ κι έτσι καρπώνονται και τις θέσεις που προβλέπει ο νόμος για τις παρατάξεις που αποτελούν την πραγματική αντιπολίτευση!
Νέα ήθη και πρακτικές στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας!
Είναι υποκρισία, από τη μια να δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές της συνεργασίας για το «καλό του νησιού» και της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου και από την άλλη να αποκλείουν άτομα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία που μπορούν να προσφέρουν με την εμπειρία και τη γνώση τους ΜΟΝΟ επειδή προτάθηκαν από την αντιπολίτευση!
Η Λαϊκή Συσπείρωση, και αυτή την τετραετία όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί τα Διοικητικά Συμβούλια και τις Επιτροπές – ανεξάρτητα από τη μη συμμετοχή της – και να ενημερώνει για όλα το Θηραϊκό λαό.
Αταλάντευτος στόχος να προσφέρει ό,τι μπορεί με τις δυνάμεις που διαθέτει για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των λαϊκών οικογενειών του Δήμου μας και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων στη Σαντορίνη και τη Θηρασιά.

Θήρα, 25/9/2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *