ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥΣ

“Έχω κάθε λόγο να αισθάνομαι υπερήφανη που είμαι Σαντορινιά.
Κατάγομαι από το Κοντοχώρι ,  είμαι χωρισμένη και αναγκάστηκα να μετακομίσω στην Αθήνα με τα παιδιά  μου για  λόγους υγείας  της μιας κόρης μου .
Χρειάστηκε  να κάνει το κορίτσι μου ένα σοβαρό χειρουργείο.

 

Μου ζήτησαν αίμα . Πανικοβλήθηκα  που να βρω  4 ανθρώπους  να πάνε να δώσουν  αίμα.  Συγγενής μου από τη Σαντορίνη με καθησυχάζει  ότι  όλοι οι Σαντορινιοί εξυπηρετούμαστε από την Τράπεζα Αίματος  της Σαντορίνης . Μου έδωσαν  τα τηλέφωνα και επικοινώνησα με κάποια κυρία . Προθυμότατη , ο Θεός να την έχει καλά  . Την ίδια μέρα μου είπε ο γιατρός ότι η αιμοδοσία  του νοσοκομείου που θα γινόταν το χειρουργείο, του είπε  ότι το αίμα ήλθε. Δεν φαντάζεστε την ανακούφισή μου. Να έχει ο Θεός όλους καλά όσοι  κάνουν αυτό το έργο που με το αίμα τους  χαρίζουν ζωή στους αρρώστους.

 

Μου ήρθε στο μυαλό τότε  μαζί με το αίμα σαν σε κινηματογραφική ταινία  και η βοήθεια που είχε δώσει η κ. Αλεξάνδρα Ρούσσου στο κοριτσάκι  μου μικρό τότε,  που στη Σαντορίνη  δεν  είχαμε  γιατρούς , δεν είχαμε ψυχολόγους  και μου είχε πει τότε  αν θέλεις  η κατάσταση του παιδιού να βελτιωθεί  μετακόμισε  στην Αθήνα . Και έτσι έκανα  παρά τις οικονομικές δυσκολίες και μέχρι σήμερα με τη βοήθεια του Θεού , βλέπω την κόρη μου πολύ καλύτερα από πριν.  Μου είχε συμπαρασταθεί  τότε  πάρα πολύ και με έστειλε εκεί που έπρεπε. Ήταν σαν να την είχε στείλει  άγιος μπροστά μας.

 

Νοιώθω την ανάγκη  να πω ότι μπράβο στους Σαντορινιούς  .  Μπορεί να άλλαξε το νησάκι μας αλλά οι άνθρωποί του παρέμειναν άνθρωποι.    Με  αυτές τις εμπειρίες είναι να μην καμαρώνεις για το νησί που γεννήθηκες και για τους ανθρώπους του.
Να είστε όλοι καλά . Και μην ξεχνάτε καλό κάνεις καλό βρίσκεις”.

Μαρκ.   Ρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *