ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΖΗΤΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

 

Αναφορά

 

 

 

Προς 1) τον κ. Περιφερειάρχη

                        2) κα Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου                                           Κοιν/ση:τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου

 

 

Θέμα: Αποπομπή του περιφερειακού συμβούλου που στήριξε η Χρυσή Αυγή

 

 

Με βάση και  την επίσημη καταδίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” (ΧΑ) και την ανάδειξή της ως  εγκληματική οργάνωση από το τριμελές Εφετείο, απαιτείται σήμερα η συνολικότερη απομόνωση της ίδιας, όπως και κάθε μιας από τις “παραφυάδες” της! Η ανάγκη αυτή είναι μεγάλη, καθώς με τις μέχρι τώρα αποφάσεις του δικαστηρίου και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν σε βάρος του εγκληματικού αυτού μορφώματος, δεν λήγει συνολικά η υπόθεση φασισμός – ναζισμός.

 

 

Ως Λαϊκή Συσπείρωση ήμασταν σταθερά  η μόνη πολιτική δύναμη στο Νότιο Αιγαίο, που αναδεικνύαμε την πολιτική καταδίκη και απομόνωση της ΧΑ και της παράταξης “Ελληνική Αυγή”, την με κάθε τρόπο παρεμπόδιση της παρουσίας και  της δράσης της, τον αποκλεισμό της από θέσεις ευθύνης κλπ,  πάρα και ενάντια  στο θεσμικό αστικό  πλαίσιο  που τους  επέτρεπε,  ως “εκλεγμένη” δύναμη στο Περιφερειακό συμβούλιο, να συγκαλύπτουν την εγκληματική τους  ταυτότητα  και φυσιογνωμία.

 

 

Με το σκεπτικό αυτό απαιτούμε  να κινηθούν  άμεσα οι διαδικασίες, ώστε:

α) Στην περίπτωση που υπάρχει, να πάψει κάθε είδους  διευκόλυνση και υποστήριξη  στην παράταξη και τον  σύμβουλο  του ψηφοδελτίου της παράταξης “Ελληνική Αυγή”.

β) Με συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου να αποφασιστεί  ο αποκλεισμός  και η αποπομπή του από αυτό, όπως και κάθε αναπληρωματικού μέλους.

γ) Να παύσει πλέον το προεδρείο να  του αποστέλλει  πρόσκληση συμμετοχής στις συνεδριάσεις του.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ντουνιαδάκης Γιάννης

Ροκονίδα Ηλέκτρα

Σιγάλας Βαγγέλης”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *