ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ;

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

 

 

 

 

Το σημείο που πάντα φρακάρουν τα λεωφορεία

Αποφάσεις επί αποφάσεων. Εμπλοκή Δήμου, Περιφέρειας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Κάτοικοι που έχουν ξεσηκωθεί συγκεντρώνοντας υπογραφές. Ορατός πάλι ο κίνδυνος διχασμού ενός χωριού. Αλλά περισσότερα, σε ένα άλλο άρθρο. Μόλις ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις και γίνουν οι ανάλογες διευθετήσεις.

Παρατίθεται απλά,  μια ενδιαφέρουσα απάντηση που περιλαμβάνει και το χρονικό της υπόθεσης.

 

  Ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων στην εταιρεία Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κ. Ευδοκίας Κατσάνη:

   ” “Στο Καμάρι της Σαντορίνης διεξάγεται ένας έντονος δημόσιος διάλογος για την λεωφορειακή γραμμή. Σε αυτόν τον διάλογο, όπως είναι λογικό, ακούγονται όλες οι απόψεις. Αυτό που από την πλευρά μου οφείλω να ξεκαθαρίσω είναι το εξής :
Η Περιφέρεια, απόφαση μπορεί να λάβει ΜΟΝΟ μετά από την λήψη νέας απόφασης περί των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας, αφού η 47/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έπεσε στον έλεγχο νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Το γράφω όσο πιο απλά μπορώ και παρακαλώ όποιον θέλει πλήρες ιστορικό να διαβάσει σχετική απάντηση που απέστειλα στην Κίνηση Πολιτών Καμαρίου

 

 

2. Η απάντηση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ενημέρωση και αποστολή  εγγράφων σχετικά με την λεωφορειακή γραμμή Επισκοπής Γωνιάς• Καμαρίου Θήρας. […] “Σε κάθε περίπτωση, η λήψη νέας απόφασης από τις Υπηρεσlες της Περιφέρειας Νοτίου Aιγαίου, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά την έκδοση νέας απόφασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από το  Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας”.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *