ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΙΕΙΣ

Συνάντηση με το σωματείο Επαγγελματιών Αλιέων Σαντορίνης

 

 

 

“Στις 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής της Θηραϊκής Πολιτείας Νίκου Ζώρζου και του προέδρου του σωματείου κ. Κυριάκου Πρέκα στο λιμανάκι της Βλυχάδας.  Στη συνάντηση ήταν παρόντες τα μέλη του σωματείου καθώς και τα στελέχη του συνδυασμού κ. Ηλίας Πελέκης  και κ. Μαρία Κατσίπη.

 

 

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλή λειτουργία του αλιευτικού καταφυγίου όπως η έλλειψη προσωπικού διαχείρισης των θέσεων ελλιμενισμού,  καθώς και τα έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την επαναφορά του καταφυγίου στο λειτουργικό βάθος του έτσι ώστε να μην δυσχεραίνεται η είσοδος και έξοδος των σκαφών.  Επίσης τονίστηκε από όλους η ανάγκη ίδρυσης υποσταθμού του Λιμεναρχείου, προσπάθεια η οποία είχε ξεκινήσει  την προηγούμενη δημοτική περίοδο, και τώρα εγκαταλείφθηκε.

 

 

Συμπεράναμε ότι υπάρχει μεγάλη αργοπορία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από την Δημοτική Αρχή και την Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας.   Ο επικεφαλής δήλωσε ότι θα αναδείξει τα αιτήματα τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα βοηθήσει στην επίλυση τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *