ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 

 

 

“Σε πρόσφατη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, ο Δήμαρχος πρότεινε, και έγινε δεκτή, νέα παράταση της εργολαβίας καθαριότητας για ακόμη πέντε μήνες.

 

 

Χωρίς σοβαρή εκτίμηση και προγραμματισμό για τις ανάγκες της καθαριότητας και πάρα την έγκριση πρόσληψης εβδομήντα περίπου υπαλλήλων για την υπηρεσία καθαριότητας  με οκτάμηνη σύμβαση, ανανεώνει για τρίτη φορά για πέντε επί πλέον μήνες την σύμβαση για την καθαριότητα.

 

 

 

Ως αντιπολίτευση, με κάθε ευκαιρία, ο κ. Αντώνης Σιγάλας ωρυόταν κυριολεκτικά για την ανάγκη άμεσης διακοπής της συνεργασίας με την ιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει κατόπιν διαγωνισμού το έργο της καθαριότητας. Η ανάγκη διακοπής αυτής της συνεργασίας αποτελούσε κυρίαρχο θέμα  της προεκλογικής του καμπάνιας και διατυμπανούσε ότι πρώτο μέλημά του την επομένη των εκλογών θα ήταν η κατάργησή της, γεγονός που γνώριζε ότι δεν θα ήταν άμεσα εφικτό υπό τις κρατούσες συνθήκες.

 

 

Αντ’ αυτού προχώρησε στην τρίτη παράτασή της! Εκ των υστέρων πιθανόν να μηχανευτεί διάφορες δικαιολογίες για τις παρατάσεις αυτές. Εξ άλλου τα λόγια για τα λόγια, για δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς ευθύνη των λεγομένων, χωρίς σοβαρότητα, χωρίς συνέπεια, χωρίς εκτίμηση της πραγματικότητας, χωρίς προγραμματισμό, μαζί με το ψέμα, αποδεικνύεται άλλη μια φορά ότι εξακολουθούν να αποτελούν την συνήθη πολιτική του πρακτική  και ως Δημάρχου.

Για τη Θηραϊκή Πολιτεία

Νίκος Ζώρζος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *