Θέσεις για ποπ κορν, μαλλί της γριάς, λουκουμάδες και κάστανα

 

 

“Με την υπ΄   αριθμό. 109/2024 απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας, όρισε θέσεις για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για τη διάθεση και παρασκευή πρόχειρων γευμάτων, όπως ποπ κορν, μαλλί της γριάς, λουκουμάδες και κάστανα, από το μήνα Μάιο μέχρι και τον μήνα Σεπτέμβριο.

 

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, οι θέσεις που ορίστηκαν είναι οι παρακάτω:

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

 

– Μια (1) θέση μπροστά από την πρώην καταδυτική σχολή επί του πεζοδρομίου της Περίσσας – πλησίον καταστήματος “Tranquilo”.

– Μια (1) θέση κάτω από το ακίνητο ιδιοκτησίας των αδελφών Δαρζέντα στον Περίβολο Θήρας.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΩΝΙΑΣ

 

-Μια (1) θέση στο τέλος της οδού Μυρτιδιωτίσσης, στον ελεύθερο χώρο που υπάρχει πάνω στον πεζόδρομο της παραλίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων του Δήμου μας σε εργάσιμες ώρες και ημέρες, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση με τα κάτωθι έγγραφα – δικαιολογητικά μέχρι και την 30-04-2024.

 

  1. Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας.
  2. Φωτοαντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας (ο υποψήφιος με το χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα θα προηγείται στην διαδικασία επιλογής).
  3. Πρόσφατη βεβαίωση Ο.Α.Ε.Δ., από την οποία να προκύπτει ότι, ο ενδιαφερόμενος είναι άνεργος.

 

Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι αλλοδαπός – πολίτης κράτους μη μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να προσκομίσει επιπλέον φωτοαντίγραφο ισχύουσας άδειας διαμονής που να του επιτρέπει να ασκήσει την εν λόγω επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Στην περίπτωση που ενδιαφερόμενος είναι Πολίτης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να προσκομίσει επιπλέον βεβαίωση εγγραφής  Πολίτη Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία εκδίδεται από την οικεία Αστυνομική Αρχή”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *