ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΛΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

“Η Εθελοντική ομάδα Σαντορίνης (ΕΟΣ) σε συνεργασία με το σύλλογο ‘Αγάπη – Φροντίδα Ζωής’, προσκαλεί και διοργανώνει για τον σύλλογο ΑΜΕΑ: η ΓΛΑΥΚΑ, ένα τετραήμερο ταξίδι στο νησί μας. Καλούμε λοιπόν παιδιά και ενήλικες ΑΜΕΑ, με τους γονείς και τους συνοδούς τους για να τους ξεναγήσουμε στο όμορφο ηφαιστειακό νησί μας. Οι καλεσμένοι μας θα φιλοξενηθούν και θα ξεναγηθούν στις ομορφιές της Σαντορίνης σε ένα εξολοκλήρου χειροποίητο, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ πρόγραμμα προσφοράς και αγάπης. Θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, οινοποιεία και θα απολαύσουν τα μοναδικά τοπία του νησιού.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδειχθούν οι ιδιαίτερες δυνατότητες και η θέληση των  παιδιών, που μετέχουν με επιτυχία σε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιλέξουν. Στα πλαίσια του ταξιδιού αυτού οι νέοι και νέες του συλλόγου, με σκοπό να μας ευχαριστήσουν και να μας επιδείξουν τις υψηλές καλλιτεχνικές ικανότητες τους, θα μας παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση:

-Μόνο με την καρδιά-

Η παράσταση τους περιλαμβάνει μια σειρά από Δραματοποιημένες Ιστορίες που θα μας συγκινήσουν και κυρίως θα μας προβληματίσουν.

Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Μεσσαριάς την Κυριακή 21/10/2018 και ώρα 7μμ !!!

Στόχος της Εθελοντικής ομάδας Σαντορίνης (ΕΟΣ) είναι, μέσα από εθελοντικές πρωτοβουλίες,  να  κινητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι,  ώστε  να συμμετέχουν ενεργά  και ουσιαστικά σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις.

Η ΖΩΗ Μας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! Ας δούμε λοιπόν τον ‘κόσμο’ μας με μια διαφορετική ματιά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *