ΤΑ ΨΕMMATA ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΠΩΣ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ»

 

 

 

«Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις. Αρκεί να πιστεύεις», είναι μια φράση που αποδίδεται στον κουτσοδιάβολο και ψυχωτικό ψευδο-δανδή Γκέμπελς ( ο οποίος, πριν δραπετεύσει από τις ευθύνες του, πήρε και τα παιδιά του μαζί).

Αυτό ισχύει, ακόμα κι αν έχεις τις καλύτερες προθέσεις. Και τα πιο ευγενή κίνητρα. Παράδειγμα τα ιπποειδή της Σαντορίνης, όπου το διαδίκτυο κατακλύστηκε με φωτογραφίες κακοποιημένων γαϊδουριών.  Οι φανατικοί τις απέδωσαν στη Σαντορίνη. Όπως και οι «Μακεδονομάχοι» του Πισοδερίου πήραν μια αμερικάνα νεκρή και την απέδωσαν στα «πολυεθνικά», «αντεθνικά» ΜΑΤ (στα οποία πριν ορκίζονταν, για να μην ξεχνιόμαστε).

 

Πριν λίγες μέρες, τόλμησε η Santonews, να δημοσιοποιήσει δύο άρθρα. Το ένα για την κακοποίηση των ιπποειδών που επιφυλάσσουν κάποιοι. Το δεύτερο για να μιλήσει για το τι πραγματικά σημαίνει «Ζώο Εργασίας».  Αμφότερα –πλην εξαιρέσεων- έτυχαν μιας ακατανόητης αντιμετώπισης. Κανένας δεν ξεκολάει από τα στερεότυπά του.

 

Κάποιοι φιλόζωοι όμως, το πήγαν μακρύτερα. Υιοθέτησαν (χαρακτηριστικό του εσμού των ηλιθίων κάθε μορφής που διατρέχει το Διαδίκτυο, και οι φιλόζωοι γενικώς είναι συγκροτημένοι τύποι, οπότε δεν αναφέρομαι σε αυτούς) φωτογραφίες που δυστυχώς  για την επαναστατική τους μήνιν, δεν είναι από τη Σαντορίνη. Όπως η νεκρή γυναίκα -για τους αλλουβρέχηδες εθνικιτζήδες (οι οποίοι στα δύσκολα, μετατρέπονται σε Μπαρμπα-Μητρούσηδες, λειράτους) δεν ανήκει- στο Πισοδέρι. Όπως η υποτιθέμενη δήλωση Ιβάνωφ, δεν ανήκει στον ίδιο. Όπως η περίφημη δήλωση Κίσσινγκερ (κι έχω προσωπική μαρτυρία από τον σεβαστό μου Γιάννη Μαρίνο, που κάθε χρόνο μου παραχωρεί συνέντευξη).

 

Δεν καταλαβαίνετε, πως πρώτον την αλήθεια την ψάχνουμε. Και δεύτερον πως αν δεν μας βολεύει δεν την κατασκευάζουμε;.

Αλλά, είπαμε, η άνευ όρων πίστη, αδιαφορεί για την  αποδειξιμότητα της αλήθειας.  ( Δείτε ΕΔΩ)

 

ΥΓ. Κατσαπλιάδες και υπάνθρωποι που βασανίζουν τα ιπποειδή στη Σαντορίνη ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αλλά δεν τους αντιμετωπίζουμε με φωτογραφίες από το Μπαγκλαντές. Όπως και την αλήθεια

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Στέλλα Γουζούαση λέει:

    Σωστά. Δεν χρειάζονται οι ψεύτικες φωτογραφίες. Μια βόλτα στο νησί να κάνετε με το αυτοκίνητο μόνο, χωρίς να το ψάξετε και πολύ, και καθ’ οδόν θα δείτε τουλάχιστον 9-10 περιστατικά κακοποίησης ιπποειδών. Μα πραγματικά πιστεύετε ότι οι υπερβολικοί φιλόζωοι με τις ψεύτικες φωτογραφίες κάνουν κακό στον τουρισμό του νησιού;

    • Δεν μίλησα για κακό στον τουρισμό,ό (διαβάστε σας παρακαλώ, ότι έχω γράψει). Για κακοποίηση της αλήθειας μιλώ.Την οποία δεν αντέχω. Δεν κάνει καλό, στους λιγοστούς ανθρώπους που μάχονται για ευζωία των ιπποειδών, να τους λένε ψεύτες, επειδή κάποιοι, “ανακαλύπτουν” ντοκουμέντα που δεν υπάρχουν. Κάτι σαν τον κορμοράνο του Πρώτου πολέμου του Κόλπου δηλαδή. Ούτε αρνήθηκα, περιστατικά κακοποίησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *