ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΑΠΠΟΟΣ ΚΑΙ Greek Eco Project.

 

 

 

 

 

“Μπορεί ο καιρός στην αρχή της ημέρας να μας έκανε… νερά, ωστόσο με τη συνεργασία μαθητών και δασκάλων καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας το σημερινό πρόγραμμα της «Εβδομάδας Γης», την οποία συνδιοργανώνουν ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με την Greek Eco Project.

Μαζί με τα παιδιά των Νηπιαγωγείων Μεγαλοχωρίου και Πύργου, αλλά και της Β’ τάξης του Δημοτικού σχολείου Πύργου συνεχίσαμε και σήμερα το βάψιμο των ελαστικών, ξεκινήσαμε να δίνουμε χρώμα στον οικίσκο του Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και φυσικά φυτέψαμε βότανα στις νέες μας ζαρντινιέρες.

 

Οι μικροί μας φίλοι γεμάτοι χαρά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στη «ζωγραφική» και στη συνέχεια ομόρφυναν τα παρτέρια μας φυτεύοντας μαζί με την πολύτιμη καθοδήγηση του κ. Σκοπελίτη Γιώργου, ο οποίος δέχθηκε με χαρά να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τις γνώσεις τους όσον αφορά στα φυτά και στον τρόπο φύτευσης και φροντίδας τους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Α.Ο Θήρας και γεωπόνο του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας κ. Σκοπελίτη και τους συνεργάτες του για την βοήθειά τους και φυσικά τους μαθητές, τους δασκάλους και τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων.

Αύριο από τις 9:00 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής η «Εβδομάδα Γης» θα συνεχιστεί με το σχεδιασμό και το χρωμάτισμα θετικών μηνυμάτων στις επιφάνειες του Πάρκου μας.

“Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ο πιο γερός κρίκος της Σαντορίνης στην αλυσίδα της προστασίας του περιβάλλοντος”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *