«ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

 

 

 

Η Santonews, δεν σχολιάζει ανακοινώσεις. Όμως έχει και το ευαίσθητο σημείο της. Σε ότι αφορά στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης, ας σκεφτούν και ας θυμηθούν οι φίλοι της ΝΟΔΕ. Ναι, η ΝΔ το έφτιαξε. Όμως κάποιοι μουσαφιραίοι-όπως λέει ο Αντώναρος- το είχαν έτοιμο για πούλημα. 

 

 

«Είναι άξιον απορίας για το πώς σκέφτονται και πως ¨τολμούν¨ τα ίδια πρόσωπα μιας ¨άλλης εποχής¨ να μιλούν και να υποστηρίζουν , όσα πριν μερικά χρόνια ¨πολεμούσαν¨ λυσσαλέα.

Αναρωτιέται κανείς πως γίνεται ξαφνικά όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να πάσχουν από την ίδια ασθένεια , αυτή της «επιλεκτικής αμνησίας».

Έχουν ξεχάσει τα πάντα.!! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι από το 2015 και μετά ζούμε σε ¨παράδεισο¨. Πως για όλα φταίνε οι προηγούμενοι.!!

Ξεχνούν οι κύριοι αυτοί τι έλεγαν και τι έκαναν για όλα αυτά που σήμερα τα θεωρούν επιτυχία της δικής τους κυβέρνησης. Ας  τους θυμίσουμε επομένως εμείς μερικές από τις ¨επιτυχίες¨ τους :

  • Την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας .
  • Την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων .
  • Τις περικοπές των συντάξεων , που δεν θα έκαναν ποτέ.
  • Την επιβολή δυο νέων αχρείαστων μνημονίων , που επίσης θα ¨έσχιζαν¨.
  • Το ξεπούλημα των αεροδρομίων μας.
  • Το ξεπούλημα των λιμανιών μας.
  • Το ξεπούλημα της ενέργειας .
  • Την προσπάθεια εξόντωσης της Ναυτιλίας μας και των ναυτικών μας με φόρους και περικοπές.
  • Την προσπάθεια εξόντωσης της αλιείας (των ψαράδων μας) με μέτρα και φόρους.
  • Το ¨ξεπούλημα¨ της Μακεδονίας μας ….και πολλά ακόμη!!!!

Αυτοί είστε κύριοι και αυτές είναι  κάποιες από τις ¨επιτυχίες¨ σας.!!!

Μήπως μπορείτε να μας πείτε ένα δικό σας έργο που σκεφτήκατε , σχεδιάσατε , ψηφίσατε και υλοποιήσατε;;;

Κανένα …απλά κόβετε κορδέλες στα δικά μας έργα!!

Αυτά θεωρείτε δικά σας έργα;   Το νοσοκομείο Σαντορίνης που αναφέρετε ως παράδειγμα , μήπως  ήταν δική σας ιδέα και δικό σας έργο;;; Φυσικά και όχι . Το βρήκατε έτοιμο , όπως , πάρα πολλά έργα .!! Τι έπρεπε δηλαδή να μην το λειτουργήσετε;;;

Το Νεώριο : Σας θυμίζω ότι οι δικοί σας βουλευτές καταψήφιζαν τα νομοσχέδια που αφορούσαν τις εργασίες των ναυπηγείων .!! Οι δικοί σας Βουλευτές μας επέκριναν και δημοσίευαν άρθρα κατά των Ναυπηγείων. Σας θυμίζουμε , επίσης , ότι επί των ημερών σας έκλεισε το Νεώριο όπως και πολλές άλλες επιχειρήσεις. Εμείς χαρήκαμε για το άνοιγμα του Νεωρίου γιατί αυτό κάναμε πάντα . Οι Συριανοί γνωρίζουν πολύ καλά ποιος βοήθησε και ποιος ¨πολέμησε¨ τα Ναυπηγεία. Εμείς  , πάντα, είμαστε υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των επιχειρήσεων , εσείς είστε απέναντι.

Για το μεταφορικό ισοδύναμο ….δεν μπορεί να αντικαταστήσει με τίποτα την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ!!! . Τα ψίχουλα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα κοινωνικό και αναπτυξιακό μέτρο που είχαν κερδίσει οι νησιώτες με αγώνες από τις προηγούμενες κυβερνήσεις!!!

Θέλουμε πίσω το μειωμένο ΦΠΑ.!!!

Αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ εθελοτυφλείτε.!! Είστε η χειρότερη , με διαφορά ,  κυβέρνηση όλων των εποχών.

Όπως  γνωρίζετε , αλλά σιωπάτε – η ΤΡΟΪΚΑ είναι εδώ.!!  Έχετε βάλει την Πατρίδα υπό αυστηρή εποπτεία για πολλά χρόνια ακόμη και αυτό αποτελεί άλλη μια επιτυχία σας.!!!

Τέλος για τους Δασικούς Χάρτες και την προσπάθεια ¨δήμευσης¨ των περιουσιών …ΝΑΙ , ¨συρθήκατε¨  σε μια συνάντηση που δεν θα γινόταν ποτέ ,   εάν δεν θα την είχαν προκαλέσει οι φορείς των νησιών μας . Είμαστε υπερήφανοι γιατί συμμετείχαμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια. Περιμένουμε να διορθώσει ο Υπουργός τα λάθη σας , όπως δεσμεύτηκε.

Θα κλείσουμε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ με ένα ρητορικό ερώτημα…. Μια τόσο πετυχημένη κυβέρνηση , όπως εσείς διατυμπανίζετε, γιατί  φοβάται την ετυμηγορία των πολιτών;;;;

Γιατί φοβάται τις εκλογές;;;;

Η  απάντηση αυτονόητη…. Το φωνάζει καθημερινά ο λαός.

Τελειώσατε κύριοι !!!

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *