Τα 50 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος στη Σαντορίνη

 

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

 

 

  “Τα 50 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος στη Σαντορίνη

50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας κλείνει και γιορτάζει φέτος στο νησί της Σαντορίνης η ξενοδοχειακή εταιρεία Γ&Ε ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΞΤΕΕ και υπό την ίδια ιδιοκτησία της οικογένειας του αείμνηστου και πρωτοπόρου Γεώργιου Καραμολέγκου, μετονομάζει τον όμιλο σε KORD HOTELS.

Πρόκειται για την παλαιότερη ξενοδοχειακή εταιρεία  πάνω στον παραθεριστικό τουρισμό στη Σαντορίνη. Σήμερα, η δεύτερη και η  τρίτη γενιά συνεχίζουν μαζί με τους συνεργάτες τους να  αποτελούν τη σταθερή υψηλή αξία στις υπηρεσίες φιλοξενίας, με γνώμονα το σεβασμό στους επισκέπτες και το έμψυχο δυναμικό.

Στις 13 Ιουλίου του 1972 άνοιξε τις πόρτες του το Ξενοδοχείο KAMARIBEACH το πρώτο  resort hotel στην περιοχή Καμάρι, της Σαντορίνης. Σήμερα η εταιρεία μετρά 4 ξενοδοχειακές μονάδες, διαφορετικών κατηγοριών και σε διαφορετικές τοποθεσίες, καλύπτοντας όλο το εύρος της αγοράς και προβάλλει εκλεπτυσμένη αισθητική ανεξαρτήτως κατηγορίας. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία THE MAJESTIC HOTEL 5 αστέρων στα Φηρά ,τις πολυτελείς κατοικίες XENONES FILOTERA στο Ημεροβίγλι και τα ξενοδοχεία ROSEBAY & KAMARI BEACH 4 αστέρων στο Καμάρι.

Στα πλαίσια της επετείου των 50 χρόνων θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο KAMARI BEACH έκθεση φωτογραφίας με παρουσίαση μοναδικών εικόνων της Σαντορίνης με έντονη αισθητική υπόσταση από τέσσερεις εκλεκτούς φωτογράφους που έχουν συνεργαστεί με τον ξενοδοχειακό όμιλο. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες της Σαντορίνης από τον Ιούλιο 2022 και ώρες 9.00 -23.00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *