Συστάσεις για επαγγελματικά και οικιακά απορρίμματα

 

 

“Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θήρας και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Σπύρος Δρόσος καλεί όλους τους επαγγελματίες και πολίτες

των νησιών μας, να δείξουν την απαραίτητη υπευθυνότητα στην διαχείριση των απορριμμάτων τους, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα που πραγματοποιούνται προετοιμασίες για την θερινή περίοδο.

 

Η σύσταση αφορά σε ανεξέλεγκτες απορρίψεις και συγκεκριμένα σε αποθέσεις ογκωδών αντικειμένων κατά τις επισκευές που γίνονται από ιδιώτες και επαγγελματίες αλλά και την ανεξέλεγκτη απόθεση οικιακών σκουπιδιών.

 

Για ογκώδη απορρίμματα αλλά και για οικιακά μεγάλα αντικείμενα, επαγγελματίες και πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλεφωνά 22863 60198 και 22860 22609.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σπύρος Δρόσος διευκρινίζει ότι τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στους δρόμους νυχθημερόν, καλύπτοντας κάθε γωνιά του νησιού, αλλά είναι εξίσου σημαντική και η συνετή διαχείριση των απορριμμάτων από τους πολίτες με τον διαχωρισμό της ανακύκλωσης και τοποθέτηση τους στους σωστούς κάδους”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *