ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ / ΜΑΝΙΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ GROW TOURISM ONLINE ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

 

 

«Στη σύντομη επίσκεψη τους στη Σαντορίνη από Τρίτη απόγευμα 9/5 έως Τετάρτη πρωί 10/5, οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός συμμετείχαν καταρχήν στη συνάντηση που οργάνωσε η Google με τη συνεργασία του Δήμου Θήρας και υπό την αιγίδα των υπουργείων τουρισμού και ψηφιακής πολιτικής, με θέμα Grow Greek Tourism Online και στην οποία μίλησαν η διευθύντρια Marketing της Google Ελλάδας και ο δήμαρχος Νίκος Ζώρζος.

Το θέμα της πρωτοβουλίας αυτής περιστράφηκε γύρω από την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων της Σαντορίνης με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί 12 μήνες το χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι βουλευτές χαιρέτησαν την πρωτοβουλία και τόνισαν ότι με τη σύσταση του υπουργείου ψηφιακής πολιτικής είναι εφικτό με τη συνεργασία κράτους, αυτοδιοίκησης και ιδιωτικού τομέα, να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα. Επισήμαναν επίσης ότι η ψηφιοποίηση αυτή πέραν των τουριστικών επιχειρήσεων μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους παραγωγικούς και κοινωνικούς τομείς του νησιού, όπως η αγροτική οικονομία αλλά και η παροχή της δημόσιας υγείας με τη λειτουργία του νοσοκομείου, που αποτελούν απαραίτητα στοιχεία της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Την Τετάρτη πρωί οι βουλευτές επισκέφθηκαν το νοσοκομείο, συνομίλησαν με τη διοικήτρια Μαρία Μαυρικάκη και με εργαζόμενους και τέλος ευχήθηκαν καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην αιμοδοσία που οργανώθηκε από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *