ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μ. ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΡΟΥΣΣΟΣΣτα μικρά, πολύ σύντομα βίντεο που παραθέτει η Santonews, ο εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης του Νοσοκομείου της Σαντορίνης, κ. Μιχάλης Ρούσσος, εξηγεί γιατί δεν αποδέχτηκε την θέση του Προέδρου της ΑΕΜΥ, ποιές ήταν οι αιτίες προστριβών στο εσωτερικό της εταιρείας και πότε φτάνει η “ώρα 0”, που το Νοσοκομείο θα είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει περιστατικά υγείας.

 

12 Απαντήσεις

 1. Ο/Η XRISTINA λέει:

  κ Ρούσσο
  Και μόνο η έκφραση που χρησιμοποιείτε: ήδη προσλάβαμε 50 άτομα …τα λέει όλα!
  Να σας θυμίσω ότι το Νοσοκομείο Θήρας είναι Δημόσιο Νοσοκομείο και επιχορηγείται από τον Κρατικό προυπολογισμό.Προφανώς το ξεχνάτε αυτό και μιλάτε σαν το Νοσοκομείο να είναι ιδιοκτησία σας και να προσλαμβάνετε όποιον θέλετε.Γιατί δεν έγιναν οι προσλήψεις με κριτήρια ΑΣΕΠ και με διαφανή τρόπο? ?? Η ΑΕΜΥ στο ΔΣ της οποίας ανήκετε,γιατί δεν έκανε τις προσλήψεις με κριτήρια ΑΣΕΠ και με διαφανή τρόπο ,όπως έγιναν πρόσφατα κι σε έλλα Δημόσια Νοσοκομεία????
  Δημόσιο Νοσοκομείο για να επιχορηγείται το από το Κράτος,αλλά ιδιωτικό στα υπόλοιπα !!!!!!!! Μην επαίρεσθε με την αιθαιρεσία σας και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας!!!!!!

 2. Ο/Η XRISTINA λέει:

  Κριτήρια ΑΣΕΠ και με διαφανή διαδικασία σημαίνει ότι δημοσιεύεται μια λίστα κατάταξης των υποψηφίων στην οποία απεικονίζοναι όλα τα προσόντα αναλυτικά με τα αντίστοιχα μόρια.Οπως έγινε πρόσφατα και στις προσλήψεις άλλων Δημόσιων Νοσοκομείων.Και βεβαίως προσλαμβάνονται οι έχοντες τα περισσότερα μόρια.Οχι βάσει γνωμοδοτικών επιτροπών !!!!!!!!!!ΙΙΙΙ Μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Το Νοσοκομείο Θήρας είναι Δημόσιο Νοσοκομείο επιχορηγείται από τον Κρατικό προυπολογισμό και επομένως οι ιθύνοντες οφείλουν να διαφυλάξουν τον Δημόσιο χαρακτήρα του,σ όλα τα θέματα.Οχι για την είσπραξη των χρημάτων είναι Δημόσιο και για τα υπόλοιπα ιδιωτικό! Εγκρίναμε,προσλάβαμε τα λεχθέντα του κ Ρούσσου (μέλος ΔΣ της ΑΕΜΥ) λες και πρόκειται για τσιφλίκι του!αν είναι δυνατόν!!!!!!!Προσλήψεις με κριτήρια ΑΣΕΠ και με ΔΙΑΦΑΝΗ τρόπο όπως έγιναν πρόσφατα σε άλλα Δημόσια Νοσοκομεία.Οχι βάσει γνωμοδοτικών επιτροπών αγνώστου προελεύσεως!!!
  Σε διαφορετική περίπτωση αυθαιρετούν.Και αν τελικώς κάνουν τις προσλήψεις βάσει των γνωμοδοτικών επιτροπών και όχι με κριτήρια ΑΣΕΠ και με ΔΙΑΦΑΝΗ τρόπο,θα αυθαιρετήσουν εις βάρος των υποψηφίων και κατ επέκταση εις βάρους του Ελληνικού Λαού. .Και αυτό θα είναι ένας κακός οιωνός για την συνέχεια.Δηλαδή, ότι με τον ίδιο τρόπο θα αυθαιρετούν και στα υπόλοιπα θέματα,όταν θα αρχίσει η λειτουργεία του Νοσοκομείου.Διότι αν με την έναρξη του Νοσοκομείου σχετικά με τις προσλήψεις του προσωπικού το τοπίο είναι θολό,δημιουργείται ένα κακό προηγούμενο και για την συνέχεια.
  Αν το Υπουργείο δεν διαφυλάξει τον Δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου σ όλα τα θέματα,δεν θέσει σαν προαπαιτούμενο την διαφάνεια με όλη την σημασία την λέξης,τότε χαρίζει το Νοσοκομείο στους ιδιώτες με χρήματα του Δημοσίου.Γι αυτό αυτό πρέπει να γίνει καθαρό: ή θα φροντίσει το Υπουργείο να διαφυλάξει τον Δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου σ όλα τα θέματα ως οφείλει διότι το Νοσοκομείο επιχορηγείται από το Κράτος ή να το δώσει στο ΤΑΙΠΕΔ και να πουληθεί σε ιδιώτη.Καθαρά πράγματα.

  • Ο/Η Άννα λέει:

   Επίσης μέσω ασεπ που έχεις πρόσβαση στα μόρια των υποψηφίων έχεις και δικαίωμα ένστασης.Εδω είμαστε υποχρεωμένοι απλώς να δεχτούμε τα όποια αποτέλεσματα.

 3. Ο/Η Γεωργία λέει:

  Συμφωνώ απόλυτα με τη Χριστίνα και την Άννα, να προσθέσω ότι αυτό που με εξοργίζει είναι ότι φαίνεται πως δεν έχει δοθεί σημασία στην εντοπιότητα. Αυτό είναι πραγματικά απαράδεκτο, δηλαδή αυτοί οι κύριοι θα δουλεύουν νοσοκομείο στη Σαντορίνη χωρίς Σαντορινιούς; Είμαστε σοβαροί;;; Η τοπική κοινωνία υποστήριξε το δημόσιο χαρακτήρα του και πάλεψε με νύχια και με δόντια να μην περάσει σε ιδιώτη, αυτός είναι ο τρόπος να ανταμείψουν αυτούς που τους στήριξαν. Μήπως ξέχασαν τους ψήφους που πήραν στις τελευταίες εκλογές μόνο και μόνο λόγω του νοσοκομείου; Στις ειδικότητες που έκαναν αιτήσεις οι ντόπιοι ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΆ ΤΗΣ προκήρυξης, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ._ Να δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς που μένουν εδώ, γιατί ούτε ανάγκη από σπίτι θα έχουν, ούτε να ξενιτευόντουσαν από την άλλη άκρη της Ελλάδας. ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΣΟ;;;;;; ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ο/Η XRISTINA λέει:

  Το Νοσοκομοείο Θήρας,επιχορηγείται από το Κρατικό προυπολογισμό.Επομένως ανήκει σ όλους τους Ελληνες.Κατά συνέπεια έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση όποιος επιθυμεί να εργασθεί σ αυτό. Οπως επίσης μπορεί να κάνει αίτηση ένας κάτοικος της Σαντορίνης σ έν α άλλο Νοσοκομείο μιας άλλης πόλης.Οπως έγιναν πρόσφατα προσλήψεις σε Δημόσια Νοσοκομεία και μπορούσε να κάνει αίτηση όποιος επιθυμούσε.

  • Ο/Η Γεωργία λέει:

   Εγώ δεν είπα ότι δεν έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση όποιος επιθυμεί να εργαστεί από όλη την Ελλάδα. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΥΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

 5. Ο/Η Σώτήρήσ λέει:

  Ο κ Ρούσσος είναι ο ιδιοκτήτης του νοσοκομείου Σαντορίνης για να καταλάβω
  . .?

 6. Πολλά ανώνυμα παπαγαλάκια σου μαζεύτηκαν, κύριε Πράσσο…

  • Το ότι ασκούν αφ’ υψηλού κριτική, σε ένα ήδη έτοιμο και λειτουργικό Νοσοκομείο το βρίσκω ενθαρρυντικό, για να μην πω διασκεδαστικό. Φαντάζεσαι, να μη είχαμε κάν, Νοσοκομείο ή να είχαν το πάνω χέρι οι Αδωνοβλεψίες και οι Βοριδολάγνοι;. Οπότε, γιατί να τους κόψω;. Εδώ, άλλοι πιστεύουν ότι ο Σώρρας με το “Παγκόσμιο Καταπίστευμα” και ο δρ (sic) Λαμπράκης με τις “Απολλώνειες τεχνολογίες, θα μας σώσουν.

 7. Το αναφέρω, γιατί το ύφος- ήθος αυτών των δημοσιεύσεων φέρνει αμέσως στον νου Πρώτο Θέμα (μετά συγχωρήσεως…).
  Ας είναι όμως, άν το διασκεδάζεις, νισάφι!

 8. Ο/Η XRISTINA λέει:

  Δημήτριος Πράσσος
  Μετά τα προαναφερθέντα από μέρους σας ,δεν αξίζει να σχολιάζει κάποιος
  στην SANTONEWS!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *