ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

 

 

PERIFEREIA_1Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού ιδεών, προδιαγραφών, προϋποθέσεων και όρων συμμετοχής με τίτλο: «Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για το σχεδιασμό πρότυπης στάσης μέσων μαζικής μεταφοράς για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων».

2. Έγκριση Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού ιδεών, προδιαγραφών, προϋποθέσεων και όρων συμμετοχής με τίτλο: «Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για το σχεδιασμό καλάθου απορριμμάτων εξωτερικού χώρου για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων».

3. Έγκριση Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού ιδεών, προδιαγραφών, προϋποθέσεων και όρων συμμετοχής με τίτλο: «Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για το σχεδιασμό καθιστικού εξωτερικού χώρου (παγκάκι) για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων».

4. Έγκριση Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού ιδεών, προδιαγραφών, προϋποθέσεων και όρων συμμετοχής με τίτλο: «Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για το σχεδιασμό φωτιστικού ιστού εξωτερικού χώρου για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων».

5. Έγκριση Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού ιδεών, προδιαγραφών, προϋποθέσεων και όρων συμμετοχής με τίτλο: «Σχεδιασμός πρότυπου αναψυκτηρίου, αποδυτηρίων, πύργου ναυαγοσώστη και ντουζιέρας για τον εξοπλισμό των παραλιών των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου».

6. Έγκριση Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού ιδεών, προδιαγραφών, προϋποθέσεων και όρων συμμετοχής με τίτλο: «Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για το σχεδιασμό πρότυπης στάσης μέσων μαζικής μεταφοράς για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *