ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ KLAUDIA DELMER

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ

 

 

 

«Συναυλία με τον Θοδωρή Κοτονιά και την Klaoudia Delmer»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στο Μέγαρο Γκύζη στις 20:00 για να παρακολουθήσετε τη συναυλία με τίτλο «βήματα στην άμμο».

Ο τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς και η ερμηνεύτρια Klaoudia Delmer με τραγούδι, αφηγήσεις και βαθιά δυνατές ερμηνείες θα μας εξιστορήσουν τα φευγαλέα βήματα της ύπαρξης στην… άμμο της ζωής, με σκοπό να μας οδηγήσουν στο μεγαλείο της στιγμής. Μαζί τους θα τραγουδήσουμε δικά τους κομμάτια και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια με «καλεσμένους» στην παρέα μας τους Λειβαδίτη, Ρουμί, Καζαντζάκη, Ελύτη, Βρεττάκο, Καρούζο και άλλους πολλούς ακόμα.

Το ύφος της συνθετικής γραφής και ερμηνείας του τραγουδοποιού και τραγουδιστή Θοδωρή Κοτονιά συναντάει τις φόρμες του παραδοσιακού ήχου και τον λυρισμό της μπαλάντας μέσα από ροκ διαθέσεις. Από το ξεκίνημα της δράσης του αρκετά από τα τραγούδια του έχουν ταξιδέψει ραδιοφωνικά με μεγάλη επιτυχία, όπως το τραγούδι «Τα κλειδιά», έχοντας παράλληλα συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής.

Η Ιταλοπολωνικής καταγωγής ερμηνεύτρια Klaudia Delmer μεγάλωσε στην Ισπανία κι αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην κλασική μουσική στο Mannes College of Music της Νέας Υόρκης, ήρθε στην Ελλάδα. Υπήρξε συνιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια από το 2006 έως το 2013 του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων «Ίκαρος» κι έχει εμφανιστεί σε γνωστά θέατρα και φεστιβάλ, ενώ έχει δουλέψει με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και μουσικούς.

Στην κιθάρα θα τους συνοδεύει ο εξαιρετικός Βασίλης Κετεντζόγλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *