ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΪΖΟ ΣΟΡΩΤΟ ΣΕ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

«Συναυλίες με τον Λοΐζο Σορώτο στο Βουρβούλο και στο Καμάρι»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν να γλεντήσετε μαζί με τον Λοΐζο Σορώτο.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 στις 21:00 με αφορμή τον εορτασμό του Αγ. Παντελεήμονα στο Βουρβούλο, ο Σορώτος Λοΐζος με την ορχήστρα του θα δώσουν τη «σπίθα» για ν’ ανάψει το κέφι και ο χορός με γνωστά αγαπημένα νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια.

Τ

ο γλέντι όμως θα συνεχιστεί και την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 στις 21:00 στο Καμάρι. Η Ένωση Πολυτέκνων γιορτάζει τα είκοσι χρόνια παρουσίας και προσφοράς στη Σαντορίνη και σε συνεργασία με το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα πραγματοποιήσουν μία υπέροχη γιορτή. Στις 19:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας των Πολυτέκνων και τις ομάδας των παλαίμαχων της Θύελλας Καμαρίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ στις 21:00 στο γήπεδο μπάσκετ ο Λοΐζος Σορώτος θα «απογειώσει» τους παρευρισκόμενους και θα τους «ταξιδέψει» μέσα από λαϊκά και παραδοσιακά μονοπάτια σε μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι που αγαπήσαμε

Η είσοδος είναι ελεύθερη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *