ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΤΕΤΗ ΚΑΣΙΩΝΗ

ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ & ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

«Συναυλία με την  Τέτη   Κασιώνη

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στις 19:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε τη συναυλία της Τέτης Κασιώνης με τίτλο «Πέταγμα».

H νέα ερμηνεύτρια Tέτη Κασιώνη με εκλεκτούς συνοδοιπόρους της  τον  Πάνο Τσίγκο στο πιάνο, τον Γιώργο Αθανασίου στην κλασική κιθάρα και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα ταξίδι γεμάτο από μελωδίες μακρινών τόπων.

Ένα «πέταγμα» σε θάλασσες τραγουδιών από τη Μεσόγειο, τις ελληνόφωνες περιοχές της Κάτω Ιταλίας, τη Λατινική Αμερική αλλά και τα Βαλκάνια, ενώ δεν θα λείψουν αναφορές από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη σε ενορχηστρώσεις του Θύμιου Παπαδόπουλου. Έντονες ερμηνείες από τέσσερις μουσικούς σε διασκευές διαχρονικών κομματιών του διεθνούς αλλά και του εγχώριου ρεπερτορίου με βασικά χαρακτηριστικά της παράστασής τους τη δραπέτευση και το πάθος που παρασέρνουν τους θεατές σε μια αξέχαστη μουσική περιήγηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *