ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ Μ. ΟΡΦΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

 

 

“Στην αξιοποίηση της περιοχής του, τόσο σε θέματα υποδομών όσο και σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεγαλοχωρίου Κωσταντίνος Κανελλάκης, στη συνάντηση που είχε με τον Δημοτικό Σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Θήρας Μανόλη Ορφανό.

Ο κ. Κανελλάκης στη συνάντηση  που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Ορφανού ,αναφέρθηκε στην ανάγκη  της κατασκευής κόμβου στην είσοδο του χωριού, καθώς είναι εξαιρετικά επικίνδυνο το σημείο για την ασφάλεια των πολιτών.
Ακόμη τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει πλακόστρωση σε όλο το χωριό ( και όχι μόνον στην Πλατεία) για να διατηρηθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας του ,αλλά και να συντηρηθούν τα παραδοσιακά μονοπάτια που οδηγούν σε άλλες περιοχές του νησιού και που αποτελούν πόλο έλξης για τον περιπατητικό τουρισμό.

Τέλος έθεσε το θέμα της δημιουργίας πάρκινγκ αλλά της συντήρησης του γηπέδου.

Ο κ. Ορφανός από την πλευρά του ανέφερε ,ότι στόχος είναι να υπάρχει μια αμοιβαία συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τους κατοίκους του νησιού αλλά και την αναβάθμιση των περιοχών που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *