ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Μ. ΟΡΦΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΓΛΥΚΟΓΑΛΟΥΣΑ»

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

 

 

 

“Η επίλυση των προβλημάτων είναι πολιτισμός και με επίκεντρο τον πολιτισμό πρέπει να βιώνουμε την καθημερινότητα μας .Σε αυτή τη διαπίστωση  συμφώνησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας Μανόλης Ορφανός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρτεράδου «Η ΓΛΥΚΟΓΑΛΟΥΣΑ» κατά την συνάντηση που πραγματοποίησαν.

Στη διάρκεια της συζήτησης τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, έθεσαν στον κ. Ορφανό τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους, όπως η συντήρηση του σχολείου και των κακών συνθηκών που βιώνουν οι μαθητές, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει παιδική χαρά για να απασχολούνται τα παιδιά.

Τεράστια είναι επίσης τα προβλήματα που δημιουργούνται με την παραμικρή νεροποντή. Τα δρομάκια  μέσα στον Οικισμό μετατρέπονται σε ορμητικούς χειμάρρους που απαγορεύουν την οποιαδήποτε κυκλοφορία , οδηγούν σε αποκλεισμό των κατοίκων και βάζουν σε κίνδυνο τις περιουσίες τους.

Συζήτησαν επίσης και για την ανάγκη αποπεράτωσης της πλατείας του χωριού.Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν και για τα πολιτιστικά θέματα όπως η διατήρηση  και αναβίωση  των τοπικών εθίμων ,ώστε μην χαθεί η πολιτιστική κληρονομιά.

Ο κ. Ορφανός  ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον Πολιτισμό, τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται κοντά  στις προσπάθειες τους”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *