ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ

 

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

“Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου το μεσημέρι η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Θήρας κ. Νίκου Ζώρζου και αντιπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας με τους επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Υπουργείου, ο Υπουργός Υγείας κ, Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Παύλος Πολάκης, η δ/ντρια ΔΥΠΕ κ. Όλγα Ιορδανίδου, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος, ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ κ. Γεώργιος Γεωργίνης καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΓΝ Θήρας κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος. Από πλευράς του Δήμου Θήρας, εκτός από το Δήμαρχο κ. Ζώρζο, συμμετείχε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Υγείας κ. Ρούλα Μπελλώνια, οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σιγάλας, Γιώργος Χάλαρης, Μαρία Αργυρού καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας και κ. Σοφία Κίτσου.

Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν τα θέματα λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, η λειτουργία του αεροπλάνου του Ιδρύματος Λούλας και Ευάγγελου Νομικού καθώς και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτιρίου του πρώην Κέντρου Υγείας.

Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού ότι πρέπει να συνεχιστεί ο εποικοδομητικός διάλογος για την επίλυση των θεμάτων που σχετίζονται με τον καλύτερο τρόπο παροχής δημόσιας υγείας στα νησιά μας”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Για το θεμα του μελλοντος των εργαζομενων κανουν ΟΛΟΙ την παπια!!!Σκοπος υπουργειου και ΑΕΜΥ ειναι να βγει καλα η σεζον με τους εργαζομενους ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ και να ερθει το φθινοπωρο να τους…σουταρουν και να βαλουν αλλους με συμβασεις ΠΕΙΝΑΣ!Στην περιβοητη αυτη συσκεψη που ηταν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΖ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *