Συνάντηση με την Έπαρχο πραγματοποίησε το Σωματείο Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων 

  “Συνάντηση με την Έπαρχο Θήρας κυρία Ιουλία Καραμολέγκου πραγματοποίησε το Σωματείο Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Σαντορίνης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, το Σωματείο μας ενημέρωσε την Έπαρχο σχετικά με το έργο και τα αιτήματα του Σωματείου μας, σε μια προσπάθεια να οργανωθεί και εξελιχθεί καλύτερα η φετινή καλοκαιρινή τουριστική περίοδος.
Συγκεκριμένα ενημερώσαμε την Έπαρχο και αιτηθήκαμε τη βοήθειά της στο θέμα των χώρων στάθμευσης οι οποίοι δεν αρκούν στο νησί μας και θα πρέπει να δημιουργηθούν κι άλλοι κι εμείς είμαστε πρόθυμοι να δημιουργήσουμε, για την εξυπηρέτηση όλων μας, επαγγελματιών οδηγών, κατοίκων και επισκεπτών, ενώ επίσης της θέσαμε το θέμα της ανάγκης ελέγχου των άνομων οχημάτων στο νησί μας ώστε να παταχθεί η παραβατικότητα και να ενισχυθεί ο επαγγελματισμός για το καλό τόσο του χώρου μας όσο και του τουρισμού.
Η Έπαρχος Θήρας άκουσε με ενδιαφέρον και κατανόηση τα αιτήματά μας και δεσμεύθηκε να μας βοηθήσει αλλά και να είμαστε σε τακτική επικοινωνία, όπως απαιτούν οι συνθήκες στο νησί μας που αποτελεί διεθνή τουριστικό προορισμό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *