ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ΕΡΓΑ, ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

 

 

 

“Το ενδιαφέρον  και την ειλικρινή του πρόθεση να στηρίξει την ανάπτυξη αλλά και τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Εμπορείου , εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Ορφανός στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κατά την συνάντηση που πραγματοποίησαν.

Οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν όπως το θέμα της διάβρωσης του Εξωμύτη, το θέμα της ολοκλήρωσης των έργων ύδρευσης και αποχέτευσης  θα πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα, είπε ο κ. Ορφανός.

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο  χωριό της Σαντορίνης με τα λιγότερα έργα και θα πρέπει να στοχεύσουμε στην ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών  διαβίωσης των κατοίκων», σημείωσε ο κ. Ορφανός.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στην  Περίσσα. «Είναι η μεγαλύτερη παραλία  του νησιού και έχει εγκαταλειφθεί χωρίς να υπάρχουν οι υποδομές για τη διευκόλυνση του μεγάλου όγκου των επισκεπτών αλλά και των επαγγελματιών».

Κατά την συνάντηση έθιξαν και το ζήτημα της αξιοποίησης του γηπέδου και τη διασφάλιση πρόσβασης σε αυτό καθώς και την ολοκλήρωση του Παιδικού Σταθμού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *