Συνάντηση Λαϊκής Συσπείρωσης με τους εργαζόμενους του Δήμου Θήρας

  “Εποικοδομητική υπήρξε η χθεσινή συνάντηση της Δημοτικής παράταξης ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΗΡΑΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Θήρας.

  Η επικεφαλής κ. Μαρία Αργυρού, ακούγοντας τα προβλήματα που εξέθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο , όπως η στέγαση των υπηρεσιών, η υποστελέχωσή τους και η ανεπάρκεια στον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για ένα Δήμο , όπως της Θήρας απάντησε ότι δυστυχώς αυτά τα προβλήματα έρχονται από παλιά και αμαυρώνουν την εικόνα του Δήμου μας , ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Έχει όλη την οικονομική δυνατότητα να βελτιώσει καταστάσεις προς όφελος και των δημοτών πολύ περισσότερο των εργαζομένων του.

  Όσο για το σοβαρότατο πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών τόνισε με έμφαση ότι ευθύνες έχουν όλες οι μέχρι σήμερα Δημοτικές αρχές που ανέχτηκαν και ανέχονται μια τέτοια κατάσταση , να στεγάζουν υπαλλήλους σε επικίνδυνα κτίρια με πτώση σοβάδων ακόμη πρόσφατα και χωρίς την απαραίτητη και επιβεβλημένη γείωση.

Eίναι αναγκαίο να μεταστεγαστούν όλες οι υπηρεσίες σε κατάλληλα και ασφαλή κτίρια μέχρι να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί το πολυπόθητο Δημαρχιακό μέγαρο.

Δήλωσε τέλος ότι όπως πάντα η Λαϊκή Συσπείρωση θα σταθεί δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων που χωρίς αυτόν δεν πρόκειται να επιλυθούν τα προβλήματά τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *