ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΜΙΤΤ ΜΟΣΧΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

 

 

MITT 2016_c‘Με επισκεψιμότητα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σαντορίνης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT) 2016.

Το περίπτερο της Σαντορίνης – το οποίο ήταν στελεχωμένο από έμπειρο ρωσόφωνο προσωπικό με εξειδικευμένη γνώση του τουριστικού προϊόντος του προορισμού – επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, δημοσιογράφοι, travel bloggers κ.α. οι οποίοι παρέλαβαν προωθητικό υλικό του νησιού στη ρωσική γλώσσα.

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα μηνύματα που αποκόμισε και ο Δήμος Θήρας από την έκθεση, καθώς αναμένεται αλματώδης αύξηση των αφίξεων από τη Ρωσία σε όλη την Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα κερδίζει σημαντικό έδαφος έναντι της Τουρκίας και της Αιγύπτου, προορισμοί άκρως ανταγωνιστικοί για το τουριστικό μας προιόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να εδραιώνεται ως ένας εκ των πρώτων σε προτίμηση προορισμών, με τη Σαντορίνη να αποτελεί τον πιο αναγνωρίσιμο και ποθητό προορισμό της χώρας μας στο ρωσικό κοινό, γεγονός το οποίο φάνηκε και από την υψηλή επισκεψιμότητα του περιπτέρου.

Το περίπτερο της Σαντορίνης επισκέφτηκε η αν. Υπουργός Έλενα Κουντουρά, συνοδευόμενη από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κο Δημήτρη Τρυφωνόπουλο καθώς και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *