Σύλληψη για Εξαναγκασμό της Συντρόφου του σε Πορνεία και Καταγραφή Ερωτικών Πράξεων

Της Τατιάνας Σαββίδου

 

 

 

«Την 18η Αυγούστου 2024, οι αρχές της Θήρας προχώρησαν στη σύλληψη ενός αλλοδαπού άνδρα με καταγωγή από την Πολωνία, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε την αλλοδαπή σύντροφό του από την Ουκρανία έναντι χρηματικής αμοιβής.

 

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 34χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της, 19χρονος πολωνικής καταγωγής, την εξανάγκαζε να συμμετέχει σε ερωτικές συνευρέσεις με άλλους άνδρες, ενώ εκείνος καταγράφοντας τα περιστατικά σε βίντεο λάμβανε χρηματικά ποσά ως αντάλλαγμα. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα όταν αρνήθηκε να συνεχίσει την παράνομη δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες,το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ και άλλο επιβαρυντικό υλικό, ενώ κατηγορείται επίσης για παραβίαση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και ενδοοικογενειακή βία.

 

Η γυναίκα αρνήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια και της προτάθηκε προστασία από τις αρχές. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί το πλήρες εύρος των παράνομων δραστηριοτήτων του άνδρα».

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *