«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

 

 

 

Βασική φωτό: Σταύρος Κουταλίδης

“Είναι γνωστό ότι αρκετές επιχειρήσεις παροχής τροφίμων, που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα σε εθελοντικές ομάδες ή μεμονωμένα άτομα, συνεισφέροντας εμπράκτως σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.

 

 

  Επίσης είναι γνωστό ότι αριθμός τροφίμων επικείμενης ημερολογιακής λήξης, συσκευασμένα ή βρώσιμα, αποσύρονται ή καταστρέφονται, ενώ υπάρχει περιθώριο ασφαλούς κατανάλωσης.    

 

 

  Στα πλαίσια των δράσεων κι ενεργειών αλληλεγγύης προς τις κοινωνικά ευπαθείς και πληγείσες οικογένειες, ο Δήμος μας πέραν των δικών του αμιγώς δράσεων, καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να έλθουν σε συνεννόηση με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ώστε η συγκέντρωση των προσφερομένων ειδών, να γίνεται συντεταγμένα και η διανομή τους να γίνεται άμεσα και στους πραγματικά έχοντες ανάγκη.

 

 

  Σας γνωρίζουμε ότι  το Κέντρο Κοινότητας, γνωρίζοντας τις ανάγκες των συμπολιτών μας, που  αυτή τη δύσκολη περίοδο διανύουμε και την δεινή θέση στην οποία αρκετοί έχουν περιέλθει, έχει καταρτίσει σχετική λίστα, τηρώντας τις διαδικασίες προσωπικών δεδομένων.

 

 

  Η παραλαβή των τροφίμων θα γίνεται ύστερα από μια απλή ηλεκτρονική ή τηλεφωνική ειδοποίηση, με μέσα του Δήμου Θήρας, την ώρα και μέρα που θα υποδεικνύεται από την έδρα της επιχείρησής  σας.  

Αναγνωρίζοντας την έως σήμερα προσφορά σας, ευελπιστούμε στη συνεργασία σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Υπεύθυνη Κέντρου Κοινότητας

κα Γιαννακοπούλου Βασιλική

2286033023 (ημέρες & ώρες γραφείου)

kkthiras@thira.gov.gr  

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

κ. Δαρζέντας Γεώργιος

6948982088 (λοιπές ώρες)

georgios@darzentas.com  

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας

κα Καλλιόπη Σιγάλα

6946903816″. 

vavoulaskalitsa@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *