ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Τ.Σ ΟΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αντώνης Παγώνης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Οίας.

“Με την επιστολή μου αυτή, εκ μέρους όλων των κατοίκων της Οίας, θέλω να συγχαρώ την ΕΛ.ΑΣ, και όλους όσους ενήργησαν γρήγορα και μεθοδικά, για να την εξιχνίαση της αποτρόπαιης δολοφονίας του συντοπίτη μας Νικόλαου Χάλαρη.

Βρεθήκαμε όλοι εμείς σαν κοινωνία, σε ένα φιλήσυχο και με μηδενική σχεδόν εγκληματικότητα νησί, όπως είναι αυτό της Σαντορίνης, μπροστά σε ένα τόσο σκληρό και χωρίς προηγούμενο έγκλημα.
  Η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας να φτάσει στην εξιχνίαση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά σε πόσο υψηλό επίπεδο βρίσκεται, προσφέροντας αδιάλειπτα σε όλους εμάς προστασία και ασφάλεια.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς και σε όλη την ιεραρχία της ΕΛ.ΑΣ τον αρχηγό κ. Μιχάλη Καραμανλάκη, τον Υποστράτηγο Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Νοτίου Αιγαίου , τους αστυνομικούς της Δ.Ε.Ε., το κλιμάκιο της Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι, και φυσικά στο τοπικό Α.Τ Θήρας και ιδιαίτερα τον διοικητή του κ. Αποστόλη Κομποχόλη, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε εκεί, καθοδηγώντας ηγετικά και με μεθοδικότητα όλα τα αξιόλογα στελέχη του τμήματος, πετυχαίνοντας έτσι να φτάσει τόσο σύντομα στον υπαίτιο.
  Ως τοπική αρχή, εγώ και το Κοινοτικό Συμβούλιο της Οίας, θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στο έργο των αστυνομικών δυνάμεων, όπως κάνουμε από την πρώτη μας μέρα, έχοντας ως πρώτο μας μέλημα την ασφάλεια των συμπολιτών αλλά και των επισκεπτών μας.
Ευχαριστούμε που επαναφέρατε τόσο σύντομα την ηρεμία και την γαλήνη πίσω στο χωριό μας .
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της κοινότητας Οιας
Αντωνης Ν. Παγωνης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *