ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙA TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΣΑΣ”

 

 

SPOYDES_ΔΗΜΑΡΧΟΣ«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε αυτές. Η επιτυχία αυτή αποτελεί τόσο το επιστέγασμα των μέχρι τώρα προσπαθειών σας αλλά και την αρχή όλων των επόμενων. Εύχομαι να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για δημιουργική και ουσιαστική πορεία ζωής.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ για την προσπάθεια και όσους δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους. Η συνεχής προσπάθεια και η επιμονή στον στόχο είναι η βάση για την μελλοντική τους επιτυχία.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους καθηγητές των Λυκείων μας που με επιμονή, υπομονή και σε πολλές περιπτώσεις δυσκολίες καταφέρνουν να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση και την αγάπη για τη μάθηση στους νέους πολίτες της κοινωνίας μας.

Πολλά συγχαρητήρια τέλος και στους αφανείς ήρωες των εξετάσεων, τους γονείς των μαθητών που στέκονται πάντα δίπλα τους, βοηθώντας και στηρίζοντας κάθε προσπάθειά τους.

Θερμά Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *