ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

 

 

perifereia_LEONTARITIS   “Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων συγχαίρει όσους πέτυχαν το στόχο τους στις φετινές Πανελλήνιες, εμψυχώσει όσους απέτυχαν και καλωσορίζει τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

«Ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, συγχαίρω τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων των Κυκλάδων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Οι μεγάλες επιτυχίες των παιδιών μας αποδεικνύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα σε όλα της τα επίπεδα και μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά, καλή επιτυχία, σ’ αυτό το νέο και σημαντικό ξεκίνημα της ζωής τους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο τους γονείς σας, που συμμετείχαν με αγάπη και αγωνία στην όλη σας προσπάθεια, όσο και τους καθηγητές σας, για τις γνώσεις και τη βοήθεια που σας προσέφεραν με υπομονή και επιμονή.

Συγχαίρω επίσης εσάς που προσπαθήσατε και δεν τα καταφέρατε την παρούσα στιγμή. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές, δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Αξίζει να συνεχίσετε την προσπάθεια. Γιατί το μέλλον σας το καθορίζετε εσείς μέσα από τη θέληση και την προσήλωση στους στόχους σας.

Τέλος, θέλω να δώσω τις ευχές μου και να καλωσορίσω στην πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο. Θέλω να διαβεβαιώσω τους ίδιους και τους γονείς τους ότι τόσο οι φορείς της περιοχής, όσο και η τοπική μας κοινωνία θα τους αγκαλιάσουν και θα είναι δίπλα τους. Να είναι βέβαιοι ότι το διάστημα της διαμονής τους στη φιλόξενη πόλη μας θα συνδυάσουν το υψηλό επίπεδο των σπουδών με την ποιότητα ζωής.

Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *