ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΑΜΗΛΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡIΣΜΟΥΣ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠO TΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ CONDE NAST TRAVELLER

HONEY_MOON_SANTORINI1Τα ομορφότερα νησιά του κόσμου, ιδανικά για μήνα ου μέλιτος, επέλεξε πριν λίγες μέρες το περιοδικό “Conde Nast Traveller” και φυσικά δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός -το λέει και η συντάκτρια Caitlin Morton, που επιμελήθηκε το αφιέρωμα-πως η Σαντορίνη, περιλαμβάνεται στους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς.
“ Με μια εντυπωσιακή αντίθεση του λευκού και του βαθύ γαλάζιο των σπιτιών στους βράχους τα αρχαία αμπέλια, και τις παραλίες με την κόκκινη ηφαιστειακή άμμο … δεν προκαλεί καμία κατάπληξη το γεγονός πως οι αναγνώστες λένε ότι η Σαντορίνη έχει εκπληκτική θέα και αξεπέραστη ομορφιά. Ατενίστε το ηλιοβασίλεμα στην Οία και φροντίστε να επισκεφθείτε το Ακρωτήρι, μια μινωική πόλη 3.500 ετών που διατηρήθηκε στην ηφαιστειακή τέφρα (όπως η Πομπηία) στο νότιο τμήμα του νησιού”.

 

polakis_syrmalenios Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_5 Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8 Screenshot_9 Screenshot_10 Screenshot_11 Screenshot_12 Screenshot_13 Screenshot_14 Screenshot_15 Screenshot_16 Screenshot_17 Screenshot_18 Screenshot_19

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *