ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ

 

 

 

  trip_advisor_wine Ίσως πρέπει η Σαντορίνη, να πρέπει να υπολογίζει περισσότερο στις οινο-τουριστικές της επιδόσεις. Οι Ιταλοί, τουλάχιστον τις διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία. Όπως γράφει ο ενημερωτικός όμιλος tgcom24, οι αμπελώνες της γείτονος χώρας κυριάρχησαν στις προτιμήσεις των αναγνωστών-χρηστών του “Τrip Advisor”. “Η ιστοσελίδα αναφερόμενη στον προγραμματισμό ταξιδιού και κρατήσεις, είναι αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις του κρασιού και της γαστρονομίας”, γράφει, ενώ σε άλλο σημείο τονίζει:
”Οι περιηγήσεις κρασιού επιλέχθηκαν μόνο στις κατηγορίες αξιοθέατα “Wine Tour & Γευσιγνωσίας” και “Κάβες Ποτών & Αμπελώνες», σύμφωνα με το μέσο όρο της βαθμολογίας των χρηστών και τον συνολικό αριθμό αξιολογήσεων, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στις πιο πρόσφατες αξιολογήσεις. Η
Ιταλία παίρνει τη μερίδα του λέοντος”.

Το ζήτημα όμως είναι πως τη “μερίδα του λέοντος”, παίρνει μόνη και χωρίς ειδική προώθηση η Σαντορίνη, καθώς κατατάσσεται 3η στον κόσμο (μετά την Καλλιφόρνια και τη Σιένα) και δεύτερη στην Ευρώπη. Με ελάχιστη, προσπάθεια. Φανταστείτε, να γινόταν κιόλας!.

wiw2


 

Τον ίδιο πανηγυρικό τόνο, χρησιμοποιούν και άλλες ιταλικές ιστοσελίδες, αποδίδοντας μεγάλη σημασία στο γεγονός.

krasi_tripadvisor

http://www.gonews.it/2016/09/21/tripadvisor-nella-regione-due-dei-migliori-tour-enologici-al-mondo/ και


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *