Στη Σαντορίνη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

 

 

 

  “Τη Σαντορίνη επισκέπτεται από σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

 

Στο πλαίσιο της παραμονής του στο νησί ο Αντιπεριφερειάρχης θα έχει συναντήσεις εργασίας με τον Έπαρχο Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και εκπροσώπους θεσμικών φορέων και παραγωγικών τάξεων.

 

Συνοδευόμενος από τον τεχνικό υπεύθυνο του τμήματος Τεχνικών Έργων της  Περιφερειακής Ενότητας Θήρας κ. Δημήτρη Ρούσσο, ο κ. Λεονταρίτης  επέβλεψε τις εργασίες για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου (γ ‘ φάση)  και διεμήνυσε για μία ακόμη φορά τη βούληση της Περιφερειακής Αρχής να συνεχίσει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της με καινοτόμες δράσεις και καίριες υποδομές και στη θωράκιση της οδικής ασφάλειας.

 

Με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά προχωράμε στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Είμαστε πάνω από κάθε έργο και παραδίδουμε με σχέδιο και επιμέλεια όλα όσα δεν έγιναν τα  προηγούμενα χρόνια. Κλείνουμε “πληγές” δεκαετιών. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας απαντώντας με ΕΡΓΑ. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι πολύ θετικός για τη Σαντορίνη υπογράμμισε σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης.

 

Αύριο ο κ. Λεονταρίτης θα συμμετάσχει στις εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού «The Luxury Side of Greece» που διοργανώνεται στο νησί υπό τις αιγίδες του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

 

Την Κυριακή ο κ. Λεονταρίτης αναμένεται να αναχωρήσει για το νησί της Αμοργού”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *