ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

 

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

“Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, από τις 09:00 ως τις 13:00, το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, κατόπιν απόφασης Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας στο Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά από προσωπικό ασφαλείας.

    Το Σ.Ε.Γ.Ν.Θ. προβαίνει σε αυτή την ενέργεια ως ένδειξη δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας προς την ΑΕΜΥ Α.Ε. για την αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με τη συνέχιση των συμβάσεων των εργαζομένων. Θέση του Σ.Ε.Γ.Ν.Θ. είναι η παραμονή όλου του προσωπικού του Γ.Ν.Θ. στις θέσεις του, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, εφόσον αυτό καλύπτει κύριες και πάγιες ανάγκες από την έναρξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου. Επίσης, ζητάμε τη μη κατάργηση θέσεων από το οργανόγραμμα, αλλά, αντιθέτως, την αύξησή τους βάση των αναγκών που υπάρχουν στα επιμέρους τμήματα.

    Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου για την όποια ταλαιπωρία πιθανόν να προκύψει και τη συμπαράστασή του για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, για ένα καλύτερο Νοσοκομείο!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *