Σπύρος Χάλαρης με το “Τώρα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου

“Φίλε Σπύρο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η συνάντησή μας αποτέλεσε απόδειξη για το ήθος και την εντιμότητα που σε διακρίνουν. Για το λόγο αυτό, σε αυτή τη μάχη δεν θα μπορούσες να μείνεις εκτός!

  Ο Σπύρος, μεγάλωσε στον Πειραιά. Ο πατέρας του Λουκάς ήταν από την Οία και η μητέρα του Μαρία από τα Χανιά της Κρήτης. Από το 2002 όμως και μετά δραστηριοποιείται στο Ακρωτήρι. Τελειώνοντας το λύκειο στην Αθήνα ασχολήθηκε από μικρός με τις επιχειρήσεις, αφού διατηρούσε για χρόνια σούπερ μάρκετ στον Πειραιά. Έξυπνος, δραστήριος και με ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα, με αυτοπειθαρχία πλέον διατηρεί το δικό του ξενοδοχείο στο Ακρωτήρι. Για τον Σπύρο άλλωστε η συνεχής βελτίωση είναι ο δρόμος προς την επιτυχία!

Η δουλειά όμως δεν είναι η μόνη ασχολία του. Το πάθος του, η φιλοδοξία, η αγάπη και το σωστό κίνητρο, έσπρωξαν το Σπύρο προς τον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου με δίπλωμα UEFA, ενώ υπήρξε και ποδοσφαιριστής με την Εθνική νέων.

  Μαθαίνοντας να παλεύει και να προασπίζεται τα συμφέροντα των γύρω του, ασυμβίβαστος και αποτελεσματικός, υπήρξε μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά καθώς και τώρα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος!

Ο Σπύρος, συνειδητοποιώντας ποια είναι η σωστή πλευρά, μας εμπιστεύτηκε για να μπει μία τάξη σε αυτή την αναρχία που βασιλεύει πλέον στα νησιά μας! Ό,τι συζητήσαμε μαζί δεσμευόμαστε να τα υλοποιήσουμε: κυκλοφοριακό, λιμάνι, νέοι δρόμοι, λύση στην καθαριότητα. ΤΩΡΑ! περιμένουμε τη δική σου “εισβολή” στη μεγάλη περιοχή, για να σκοράρεις όπως ξέρεις τόσα χρόνια!! Καλωσόρισες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *