ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ & ΔΥΣΩΔΙΑΣ

  santorini_the_one_skoypidia2Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι “εμπαθείς” και οι “Κασσάνδρες” που προέβλεπαν πως η τακτική του Δήμου στο ζήτημα της αποκομιδής των σκουπιδιών, οδηγεί το νησί σε περιπέτειες. Έπειτα από τις σφοδρές διαμαρτυρίες των κατοίκων που έβλεπαν τα σκουπίδια να σχηματίζουν λόφους και τις αυθόρμητες ομολογίες των υπευθύνων, πως η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχό τους, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, συνεδρίασε εσπευσμένα και ανέθεσε έναντι 160.000 ευρώ την καθαριότητα του νησιού για δύο μήνες, στη γνωστή εταιρεία.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του κ. Γιώργου Χάλαρη, η Επιτροπή, έκρινε πως η κατάσταση έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος και η περιπέτεια συνεχίζεται.

Ο διαγωνισμός, βρίσκεται ακόμα χωρίς τελικό αποτέλεσμα, ενστάσεις έχουν υποβληθεί και η εκδίκασή τους εκκρεμεί. Όπως λένε κάποιοι ίσως υποβληθούν και νέες, καθώς η εσπευσμένη απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που συμμετέχει στο διαγωνισμό, εμπεριέχει έμμεση επίδειξη εύνοιας προς αυτήν με ορίζοντα την τελική κρίση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *