ΣΚΑΚΙ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ

ΧΑΛΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!

 

 

σκακιΟ “Ιππότης” Ρόδου έφυγε από την Σαντορίνη με όλο τον χρυσό, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση και στις τρεις παράλληλες διοργανώσεις των Αιγαιοπελαγίτικων Νότιου Αιγαίου 2016: Π.Ο.Α (διασυλλογικό πρωτάθλημα), κύπελλο και νεανικό διασυλλογικό.

Στο πρωτάθλημα, οι Ροδίτες νίκησαν τον νεοσύστατο “Πλοηγό” Αντιπάρου και την “Άρτεμη” Λέρου με το απόλυτο σκορ (10-0), και τον ΑΣΟ Σαντορίνης με 6,5- 3,5. Ο ΑΣΟ Σαντορίνης νίκησε επίσης με απόλυτο σκορ την Άρτεμη, και με 8- 1,5 τον Πλοηγό (που κατέβασε μία κενή σκακιέρα σε αυτό το ματς). Ο δε Πλοηγός, με το 5-5 που πέτυχε απέναντι στην Άρτεμη, κατέκτησε τα παρθενικά του χάλκινα μετάλλια στην διοργάνωση!

Στο Κύπελλο, ο τελικός Ιππότης- ΑΣΟ Σαντορίνης είχε αρκετό σασπένς, και κρίθηκε στο τέλος υπέρ των Ροδιτών με 2,5- 1,5, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Άρτεμις.

Στο Νεανικό πρωτάθλημα, οι Ροδίτες σημείωσαν τρεις αρκετά εύκολες νίκες και πήραν την τρίτη σειρά χρυσών μεταλλίων, ενώ ακολούθησαν Άρτεμη, ΑΣΟ Σαντορίνης και Πλοηγός.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ΑΣΟ Σαντορίνης, Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, ΔΑΠΠΟΣ και Ίδρυμα Λ & Ε Μπελλώνια, με χορηγούς την Blue Star Ferries, το Pelican Travel, και το AK Art Foundation.

Ευχαριστίες του ΑΣΟ Σαντορίνης σε “αφανείς ήρωες” της διοργάνωσης: Στον δήμαρχο Θήρας Αναστάσιο- Νικόλαο Ζώρζο, τους Έπαρχους Πάρου Κώστα Μπιζά και Καλύμνου Γιάννη Θεμέλαρο, και ιδιαίτερα στην “οικοδέσποινα” Ειρήνη Βαλσαμάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *