ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

20ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, 312.000 € ΤΟ ΠΟΣΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ_ΚΑΜΑΡΙ

 

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Θήρας για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτιρίων», προϋπολογισμού  312.000,00 €.

 

Εισηγητής: κ.Γεώργιος Λεονταρίτης – Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

 

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου του Δήμου Θήρας προκειμένου να εκτελέσει έργο επισκευών-συντηρήσεων σχολικών κτιρίων (ήτοι : κτιριακών εγκαταστάσεων, εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση της λειτουργίας των σχολικών κτιρίων συμπεριλαμβανομένων των υπαίθριων χώρων τους).

Το έργο αποσκοπεί και περιλαμβάνει αποκατάσταση των φθορών και βελτίωση  των σχολικών μονάδων του Δήμου, από πλευράς λειτουργικότητας και ασφάλειας κτιρίων,  εγκαταστάσεων και υπαίθριων χώρων σχολικών μονάδων, εντός των ορίων του Δήμου.

 

Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προτίθεται να συνάψει Προγραμματική  Σύμβαση με το Δήμο Θήρας για την εκτέλεση του εν λόγω έργου.

Παρακαλούμε λοιπόν για την έγκριση σύναψης και των όρων της εν λόγω Προγραμματικής σύμβασης προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο το συντομότερο δυνατόν.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ΣΑΕΠ567, κωδικός 2015ΕΠ5670002 και ΚΑΕ 071.9454β21 .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *