ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

 

 

 

 

“Ο Κυκλαδίτης πολιτικός ΧΑΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο το ανώτερο συλλογικό όργανο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 

O Μιχάλης Χάλαρης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη νέα σελίδα που γυρίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Το κυρίαρχο αίτημα των Ελλήνων πολιτών είναι η ασφαλής έξοδος της χώρας από την Κρίση. Η ισχυροποίηση και πάλι της ενιαίας Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης θα οδηγήσει στην αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα και στην προώθηση των προοδευτικών πολιτικών διατηρήσιμης ανάπτυξης, απασχόλησης και αλληλεγγύης, με εθνική προγραμματική συνεννόηση. Για να γίνει η Ελλάδα ξανά κανονική και ισότιμη χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης. Κινητήριος δύναμη για εμάς είναι οι πολίτες σε κάθε τοπική κοινωνία, γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους  πολίτες και τα στελέχη, αλλά και σε όλους τους πολιτικούς φορείς που έχουν τις ίδιες αγωνίες και πιστεύουν στο ίδιο εγχείρημα να προχωρήσουμε μαζί πλάι-πλάι, το οφείλουμε στον τόπο μας και στη νέα γενιά.”

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση της ΔΗΣΥ με τίτλο “Συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Η σύνθεση του οργάνου” έχει ως εξής:

Την Τετάρτη συνεδριάζει για πρώτη φορά το Κεντρικό Συμβούλιο το ανώτερο συλλογικό όργανο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, από κοινού με την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στο Ξενοδοχείο Κάραβελ.

Την πρώτη αυτή Συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου θα ανοίξει  η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά με την πολιτική της  εισήγηση και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των Προέδρων του Κινήματος κ. Γιώργου Παπανδρέου,  της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλου, της ΕΔΕΜ κ. Απόστολου Πόντα και του Εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών κ. Παναγιώτη Ιωακειμίδη.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου θα παρουσιάσει την εισήγηση  για την συγκρότηση των Επιτροπών, Τομέων και Δικτύων της Συμπαράταξης.

Στη σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε από το συνέδριο, μετέχουν:

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,

οι Πρόεδροι/Εκπρόσωποι των κομμάτων/φορέων, ο Γραμματέας της Κ.Ο, κομματικά στελέχη και επιπρόσθετα στελέχη του κοινωνικού χώρου.

Επιπλέον, οι συνεδριάσεις του Κεντρικού Συμβουλίου, που αφορούν σημαντικά πολιτικά ζητήματα, θα πραγματοποιούνται από κοινού με την Κ.Ο (Βουλευτές και Ευρωβουλευτές)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *