Σε Σαντορίνη και Θηρασιά ο Φίλιππος Φόρτωμας

 

 

 

 

“Συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία, ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, επισκέφθηκε τα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, με σκοπό να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους πολίτες για την μεγαλειώδη στήριξη τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔημΤΟ ΝΔ Σαντορίνης, κ. Γιώργο Πελεκάνο, και τα μέλη της οργάνωσης, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θηρασιάς κ. Πέτρο Καραμολέγκο αλλά και πλήθος κατοίκων των δύο νησιών. Στις συναντήσεις αυτές, επιβεβαιώθηκε εκ νέου η στήριξη της τοπικής κοινωνίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο κ. Φόρτωμας κάλεσε όλους, στις επερχόμενες εκλογές, να επισφραγίσουν την εμπιστοσύνη τους και να αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία, κυβέρνηση με ισχυρή αυτοδυναμία.

Αναχωρώντας για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε:

«Οι Κυκλάδες και συγκεκριμένα η Σαντορίνη και η Θηρασιά, στις 21 Μαΐου στήριξαν έμπρακτα την φιλελεύθερη παράταξή μας, αναδεικνύοντάς την νικήτρια πολιτική δύναμη. Η αγάπη του κόσμου είναι έκδηλη σε κάθε επίσκεψή μου και θέλω να τους ευχαριστήσω και εγώ προσωπικά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Στις 25 Ιουνίου όλοι μαζί θα δώσουμε τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει για τα επόμενα 4 χρόνια, αυτοδύναμα και τολμηρά, κοιτώντας μόνο και πάντα μπροστά!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *