ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΠΗΚΕ Η ΕΠΑΡΧΟΣ;

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ

 

 

leivadarou2AΑπό μια λιγόλογη ανάρτηση της ίδιας στο Facebook, πληροφορήθηκαν οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, την επίθεση εναντίον του αυτοκινήτου της Επάρχου κ. Θεώνης Λειβαδάρου. Πράξη, όχι μόνο κατακριτέα, αλλά και ανησυχητική, καθώς στρέφεται εναντίον ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης από τύπους με σκοτεινά ελατήρια και επιδιώξεις. Τη θρασύτητα της επίθεσης, επιτείνει το γεγονός πως έγινε σε πολυσύχναστο χώρο, κοντά στο Επαρχείο. Υπάρχει ωστόσο πιθανότητα οι «άγνωστοι» να γίνουν «γνωστοί», καθώς η κ. Λειβαδάρου, στην ανάρτησή της, σημειώνει: «Ενημερωτικά, δυστυχώς για σένα υπήρχε κάμερα…». Αλλά και το εμφατικό «δεν απειλούμαι με το να μου κάνουν ζημιά στο αμάξι», δημιουργεί το ερώτημα: Ποιοι και γιατί, έβαλαν στο στόχαστρό τους τη νεώτερη έπαρχο της Ελλάδας;. Ποια συμφέροντα εθίγησαν;.

Η ανάρτηση της Επάρχου:  «Όσο και να ενοχλεί μερικούς εγώ θα συνεχίσω να κοιτάω το συνολικό καλό, να στηρίζω και να εκπροσωπώ τους συμπολίτες μου και να τηρώ τον όρκο που έδωσα στις 27 Αυγούστου 2014…. τα ατομικά συμφέροντα τα λεγόμενα ρουσφέτια είναι για άλλους…. δεν απειλούμαι με το να μου κάνουν ζημιά στο αμάξι…. Ενημερωτικά δυστυχώς για σένα υπήρχε κάμερα…».

Αξίζει να επισημανθεί πως η πιο κραυγαλέα, υπόθεση απειλών εναντίον Αυτοδιοικητικού, ήταν εναντίον του κ. Μητροπία, την εποχή που ήταν Δήμαρχος. Τότε κάποιος, τηλεφωνούσε συνεχώς, λέγοντας πως θα τον σκοτώσει. Με την κινητοποίηση της Αστυνομίας, συνελήφθη και τελικά αποδείχθηκε πως ήταν άτομο ψυχικά διαταραγμένο και ο τότε Δήμαρχος αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *