ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

«Αθλοπαιδιές δημοτικών σχολείων»

“Στο άθλημα της χειροσφαίρισης μυήθηκαν 275 αγόρια και κορίτσια των δημοτικών σχολείων των Φηρών, του Καμαρίου, της Μεσαριάς, του Εμπορείου, του Πύργου – Μεγαλοχωρίου, του Καρτεράδου, του Ακρωτηρίου και της Οίας που επισκέφθηκαν την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 το Κλειστό Γυμναστήριο στα πλαίσια του προγράμματος των σχολικών αθλοπαιδιών.

Μπορεί το χάντμπολ να είναι ένα αγώνισμα όχι τόσο διαδεδομένο στη χώρα μας, ωστόσο οι γυμναστές των σχολείων και τις δύο ημέρες πραγματικά έκαναν καταπληκτική δουλειά επιχειρώντας να εμφυσήσουν στα παιδιά τους κανόνες και τη φιλοσοφία του αθλήματος. Πέραν αυτού όμως δεν παρέλειψαν όπως κάθε φορά άλλωστε να δημιουργήσουν εντός κι εκτός παρκέ τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να καλλιεργηθεί στους συμμετέχοντες το αθλητικό πνεύμα και να έρθουν παράλληλα οι μαθητές σ’ επαφή με παιδιά ίδιας ηλικίας από άλλα σχολεία.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επισημανθεί το γεγονός πως σε μία ακόμα επίσκεψή τους στο Κλειστό, οι μαθητές σεβάστηκαν το χώρο που τους φιλοξένησε, διατηρώντας τον καθαρό, έχοντας επίσης μία άψογη συμπεριφορά τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις εξέδρες. Τέλος, οι γυμναστές δεν παρέλειψαν φεύγοντας να ευχαριστήσουν τη διοίκηση και το προσωπικό του Οργανισμού για τη βοήθεια που τους παρείχαν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *