ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

 

   Ο κύριος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, μου απέστειλε αγωγή ζητώντας μου 25.000 ευρώ γιατί τη βάναυση εισβολή του στον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό που δουλεύω την χαρακτήρισα “τραμπούκικη” (ο εργασιακός χώρος, είναι ιδιωτικός χώρος) και τον άγριο ξυλοδαρμό. Συμβουλεύομαι και τον Μπαμπινιώτη και το Lexigram (και καμιά φορά το Lidell & Scott), πριν γράψω κάτι. Ο Γιώργος Χάλαρης πήγε στο Νοσοκομείο. Συνάδελφοί μου δάρθηκαν στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τον προσκεκλημένο τους. Η εκπομπή μου που είχε εμφανώς σατιρικό χαρακτήρα, έγινε, 2 ώρες πριν. ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ. Άρα, η πιο λογική εκδοχή, δείχνει προμελέτη.

Το εξώδικο έγινε πολλές μέρες μετά. Ο ίδιος, τελών εν παραιτήσει -έγγραφο του Δημάρχου- Πρόεδρος υπέγραφε οικονομικά εντάλματα, προτού γίνει “δεκτή” η “συγγνώμη” του, από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Γ. Χάλαρης έχει υποβάλλει μήνυση. Να κλάψω;. Μόνο ένα ευχαριστώ θα πω. Μια ηθική μου δέσμευση άρθηκε. Τώρα, μπορώ κι εγώ!. (“ Και το θα έρθει η σειρά σου” που μου είπε ενώπιον μαρτύρων, παίρνει σάρκα και οστά).

Αλήθεια τα δικαστικά θα είναι από την τσέπη του ή από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο;. Διότι αν θεωρεί πως εθίγη προσωπικά, πληρώνει ο ίδιος. Έτσι;. Αλλιώς θα πω κι εγώ κάτι τις.

ΥΓ. Και απροπό. Δεν είμαι παρουσιαστής. Είμαι δημοσιογράφος. Μέλος της ΕΚΥΤ. Πληρώνω 20 χρόνια φόρο ως δημοσιογράφος. Κι έχω πτυχίο Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα λέω πάλι, μπας και τα ξεχάσατε κύριε Πρόεδρε. Που -πάλι απροπό-εδώ και 2 μήνες δεν ασχολούμαι μαζί σας. Ούτε το όνομά σας δεν αναφέρω, πουθενά. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *