ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 

 

“Σαντορίνη, το νησί με τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα. Όλα για τον παράδεισο που βρίσκεται στην κορυφή των πιο ρομαντικών χώρων στον κόσμο”. Έτσι ξεκινά το αφιέρωμά της η ρουμανική εφημερίδα Adevarul, συνοδεύοντας το από 39 φωτογραφίες και ένα εντυπωσιακό βίντεο. (όλες οι φωτογραφίες και το βίντεο

)

“Η Σαντορίνη ή η Θήρα, όπως τη λένε οι Έλληνες, είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο, που είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ευρώπης, ένα έμβλημα του μεσογειακού τουρισμού”, σημειώνει και προσθέτει: “Η εικόνα των λευκών κτιρίων με τις μπλε στέγες, χρώματα που βρίσκονται στην ελληνική σημαία, έχουν γίνει ένα σύμβολο: όποτε προωθείται η Ελλάδα, χρησιμοποιούνται εικόνες από τη Σαντορίνη”.

Στη συνέχεια κάνει αναφορά στο ηφαιστειακό παρελθόν του νησιού, αλλά και στην εμβληματική αρχιτεκτονική που προσελκύει επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

“Οι εκθαμβωτικές απόψεις σας χαιρετούν είτε πηγαίνοντας στην πρωτεύουσα Φηρά, είτε στην πανέμορφη Οία, το πιο δημοφιλές από τα θέρετρά της, από το οποίο θαυμάζουν χιλιάδες τουρίστες κάθε βράδυ ” το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. ” Ερχόμενοι από όλο τον κόσμο, οι τουρίστες συρρέουν στις ταράτσες, έχοντας την πεποίθηση ότι έχουν βρει το καλύτερο σημείο για να απολαύσουν το θέαμα της φύσης και να πληρώσουν για αυτή την ευχαρίστηση σε πολύ καλές τιμές, τόσο για φαγητό όσο και για ποτό. Αλλά τα περίφημα ηλιοβασιλέματα μπορούν επίσης να θαυμάζονται από άλλες περιοχές του νησιού: από τον Φάρο στο Ακρωτήρι μέχρι τη Μονή Προφήτη Ηλία, ειδικά ανοιχτά μόνο στο ηλιοβασίλεμα ή από ένα σκάφος ή γιοτ”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *