“ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

 

 

  Εκτενές αφιέρωμα στην Ελλάδα, έκανε το επίσημο περιοδικό του οργανισμού China Airlines Travel, σημειώνοντας πως η άνθηση του ελληνικού τουρισμού για το 2017, αναμένεται να είναι μεγάλη.

  Οι Κινέζοι, ενδιαφέρονται κυρίως για το πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας, αλλά από τις πρώτες κιόλας γραμμές του δημοσιεύματος, η πλάστιγγα φαίνεται πως κλίνει προς τη Σαντορίνη. “Η Ελλάδα είναι o πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στον κόσμο. Σύμφωνα με τα στατιστικά δείγματα των τελευταίων μηνών από επαγγελματίες και τουρίστες, η Σαντορίνη (Santorini) αναφέρεται ως ένας από τους 14 καλύτερους και πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου” γράφει το περιοδικό, για να προσθέσει: “Σκεφτείτε τον λαμπερό ήλιο του Αιγαίου, τους μπλε και λευκούς θόλους στα μικρά κτίρια, την υπέροχη θέα στη θάλασσα, το μπλε του ουρανού”.

 

  Μετά την περιήγηση στον Παρθενώνα, τους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας και σε άλλες περιοχές της χώρας, η Σαντορίνη, έχει πάλι την τιμητική της, με το CNAIR, να τονίζει: “Για τους περισσότεροι Κινέζους τουρίστες, το ελληνικό νησί της Σαντορίνης είναι μοναδικό, εδώ είναι η γη της ελευθερίας όπως την εννοούσε ο Πλάτωνας και κατά το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας, βρίσκεται στο επίκεντρο η γνώριμη ελληνική ομορφιά”. Υπάρχει ένα ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, που ονομάζεται “Λυκόφως του Αιγαίου” και έχει το πιο ποιητικό μονοπάτι του κόσμου πάνω στο γκρεμό, όπως απεικονίστηκε στο εξώφυλλο του “National Geographic” με τις περίφημες μπλε και λευκές στέγες, καθώς και τις πολυσύχναστες ρομαντικές παραλίες. Η διαμονή στα ξενοδοχεία αυτού του ιερού νησιού που βρίσκονται στις βραχώδεις πλαγιές, είναι μια εμπειρία μοναδική στον κόσμο”.

 

 

“蜜游希腊 天空之城”行程精华介绍

四、圣托里尼岛:爱琴海最璀璨的明珠

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *