ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: “ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

 

 

“Αν έχετε αρχίσει να κάνετε τα σχέδια διακοπών σας ή σχεδιάζετε ένα ευχάριστο ταξίδι μόνο για να τραβήξετε φωτογραφίες, δενμ θα θέλατε να πάτε σε ένα μέρος όπου μπορείτε να επεκτείνετε το αρχείο φωτογραφιών σας και να καταγράψετε μοναδικά στιγμιότυπα;”

Η Τουρκική εφημερίδα hayat sozcu, επιλέγει καλύτερα μέρη του κόσμου, για την απόλαυση των διακοπών, αλλά και για τα όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα, που μπορούν οι επισκέπτες να απαθανατίσουν. Στη λίστα βρίσκεται και η Σαντορίνη, για την οποία, ο συντάκτης, γράφει:

“Στη Σαντορίνη είναι μια από τις πιο επισκέψιμες περιοχές της Ευρώπης, οι φυσικές ομορφιές σας περιμένουν όπου κι αν στρέψετε το βλέμμα σας. Η Σαντορίνη είναι γνωστή για τα λευκά σπίτια και τις εκκλησίες με γαλάζια θόλους και είναι ένα από τα μέρη που προσφέρει υπέροχη θέα στους επισκέπτες της. Αν επισκεφθείτε αυτό το πανέμορφο ελληνικό νησί όπου μπορείτε να μείνετε σε αυθεντικά ξενοδοχεία όταν ταξιδεύετε, θα πρέπει επίσης να επισκεφθείτε τα μαγευτικά μέρη όπως το Κάστρο της Οίας, τον Σκάρο και την Εκκλησία της Ανάστασης”.

 

 

Doya doya manzara fotoğrafı çekebileceğiniz kentler

Slovenya – Bled Gölü

 

Yunanistan – Santorini

 

Hırvatistan – Dubrovnik

 

Şehir surları ve Lovrijenac Kalesi gibi bölgeleri gezerken çekebileceğiniz yüzlerce farklı fotoğraf alternatifiyle kendinizi her zamankinden daha mutlu hissedebilirsiniz.İzlanda – Vik

Maldivler – Kuzey Ari Mercan Adası

 

Vietnam – Ho Chi Minh City

 

Doğa yürüyüşü yapmayı

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *