Site icon Santonews

Σαντορίνη… made in japan

Μια καλαίσθητη αντιγραφή

 

 

 

Οι απομιμήσεις της Σαντορίνη, σε όλον τον κόσμο, είναι πάρα πολλές. Τα πρωτεία μάλλον κατέχει η Ινδονησία, με την Ταϊλάνδη, την Ινδία και τη Λατινική Αμερική, να ακολουθούν. Όμως, σε ότι αφορά στην πιστότητα και την καλαισθησία της αντιγραφής, την πρωτιά την παίρνει η Ιαπωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Villa Santorini, που βρίσκεται στο νησί Κότσι. Έχει μάλιστα ανακηρυχθεί και ένα απο τα “10 συγκλονιστικά αξιοθέατα στην Ιαπωνία που δεν μοιάζουν με την Ιαπωνία”. Αυτό τουλάχιστον γράφει ο διεθνής ενημερωτικός ιστότοπος timeout.com  

Όπως αναφέρει: “Αυτό το θέρετρο στην ακτή του Σικόκου μοιάζει ακριβώς με μια συλλογή από τα λευκά κυβόμορφα σπίτια που παρατάσσονται κατά μήκος της ακτής της Σαντορίνης στην Ελλάδα.

Ο καιρός εδώ είναι γνωστός ότι είναι πιο εύκρατος από την υπόλοιπη Ιαπωνία και μπορεί ακόμη και να γίνει τόσο ζεστός όσο τα ελληνικά νησιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να πάτε για μια βουτιά στις κοντινές παραλίες ή στην πισίνα του τελευταίου ορόφου για να δροσιστείτε”.

Αλλά και η ιστοσελίδα diversity-finder, σημειώνει: “Μια υπέροχη ατμόσφαιρα που δεν μοιάζει με την Ιαπωνία παρουσιάζεται στις τηλεοράσεις και τα περιοδικά και υπέροχες φωτογραφίες ανεβαίνουν στο SNS (σ.σ ιαπωνική εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας).
Η Σαντορίνη, η οποία εμφανίζεται σε ταξιδιωτικά περιοδικά, έχει μια εντυπωσιακή κορυφή από βράχο με ένα όμορφο αστικό τοπίο με αντίθεση από μπλε θόλους και λευκούς τοίχους. Προκειμένου να διατηρηθεί αυτό το αστικό τοπίο, υπάρχει δέσμευση να βάφεται ξανά μία φορά κάθε τρεις μήνες. Ακριβώς όπως η Σαντορίνη, η Villa Santorini χαρακτηρίζεται από τον μπλε τρούλο και τα λευκά της κτίρια, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες του SNS από οπουδήποτε”.

 

 

ikyu.com

 

 

cloudfront.net

travel.rakuten.co.jp

 

instagram.com

The unique way of enjoying the architectural style of the Villa Santorini

 

icotto.com
Exit mobile version