ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ (ΛΙΓΑ) ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

 

 

 

 

Φωτογραφία: Σταύρος Κουταλίδης

Ναι. Κακοκαιρία, έχει. Αλλά δεν έχει ενσκήψει με ιδιαίτερη σφοδρότητα στη Σαντορίνη. Κρύο για τα δεδομένα του νησιού, υπάρχει. Αέρας, πάλι ναι, αν και εξασθενεί. Χιόνι;. Μόνο στο μετεωρολογικό χάρτη της Φλώρινας και του Νευροκοπίου. Θα μας εξηγήσει κανείς, γιατί κλείνουν τα σχολεία;. Με απόφαση Δημάρχου, μάλιστα.

 

Όχι. Δεν είναι απλό το ζήτημα. Οι εργαζόμενοι γονείς, πρέπει να πάνε για δουλειά. Οι επιχειρήσεις και οι υπηρεσίες, δεν κλείνουν. Τα παιδιά στο σπίτι. Με ποιόν;. Γιατί, άνευ λόγου και αιτίας, διαταράσσεται το οικογενειακό πρόγραμμα;. Επειδή θα έχουμε λίγη βροχή. Μια θερμοκρασία, γύρω στους 8-10 βαθμούς Κελσίου;.  Χιόνισε και δεν το είδαμε;. Και επίσης: τα μαθήματα, δεν γίνονται εν πλω.

 

 

Απλώς. Μια ακατανόητη, απόφαση. Χωρίς λόγο. Χωρίς αιτία. Χωρίς, περίσκεψη.

1 Response

  1. Ο/Η Αντωνια λέει:

    Ο Δήμαρχος Θήρας αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας στις 8/1/2020 όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου λόγω του ότι οι θυελλώδεις άνεμοι και οι έντονες βροχοπτώσεις που επικρατούν στην περιοχή μας από τις 5/1/2020 έως και σήμερα, έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των κτιριακών μονάδων εκπαίδευσης, (προβλήματα στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στα συστήματα θέρμανσης, στα δίκτυα απορροής όμβριων στις στέγες και αύλειους χώρους των κτιρίων κλπ.)
    Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών, ο Δήμος Θήρας έχει ξεκινήσει τον έλεγχο των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων όλων των σχολικών μονάδων ο οποίος θα διαρκέσει έως και αύριο 8-1-2020.
    Νομιζω μας εξηγει τους λογους για τους οποιους θα παραμεινουν κλειστα τα σχολεια αυριο στο νησι. Καλο ειναι να μην βιαζομαστε να κρινουμε 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *