ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ … ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΥΣ

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ travelerstoday

 

 

 

 

Έχω δει, πολλές, λίστες για τη Σαντορίνη. Αυτή όμως, με εξέπληξε. Προέρχεται από το περιοδικό travelerstoday.

 

Γράφει χαρακτηριστικά, κατατάσσοντας, τη Σαντορίνη στην κορυφή της λίστα, μετά, από διαζύγιο:

 

 

 

  1. Σαντορίνη – Ελλάδα

Η Ελλάδα μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα πιο υπέροχα τοπία στον κόσμο, και το μικρό νησί της Σαντορίνης προσφέρει μερικά από τα καλύτερα. Με το νερό τόσο γαλάζιο όσο ο ουρανός και τα γραφικά άσπρα και μπλε σπίτια που κοσμούν το τοπίο, θα είστε σε έναν κόσμο απόλυτης χαλάρωσης. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σαντορίνη μετά το διαζύγιο σας. Όχι μόνο το φαγητό είναι απερίγραπτα νόστιμο, αλλά οι άνθρωποι είναι ζεστοί και φιλικοί. Οι Έλληνες ξέρουν πραγματικά να χαλαρώνουν και να ζουν τη ζωή στο έπακρο.

 

 

 

Υπάρχουν πολλά ασφαλή, χαλαρωτικά και όμορφα μέρη για διαμονή στο νησί. Πολλοί τουρίστες μένουν στην Καλντέρα, αλλά υπάρχουν πολλές πόλεις και χωριά σε αυτήν την περιοχή για να διαλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να είστε στη φασαρία των κύριων τουριστικών αξιοθέατων, ίσως θέλετε να μείνετε Φηρά.

 

Υπάρχουν πολλά μικρά καταστήματα, εστιατόρια και αξιοθέατα για να δείτε. Εάν προτιμάτε να είστε μόνος και να απολαύσετε ένα πιο ήσυχο μέρος του νησιού, φροντίστε να μείνετε στο Ημεροβίγλι. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ορισμένα δωμάτια ξενοδοχείων  σε αυτήν την περιοχή είναι πραγματικά κατασκευασμένα σε σπηλιές που βρίσκονταν στα βουνά. Η θέα στο ηλιοβασίλεμα από το Ημεροβίγλι θα χαράξει την ομορφιά της στο μυαλό σας για πάντα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να χαλαρώνεις σε ζεστές παραλίες με ηλιοθεραπεία και να δημιουργείς νέες αναμνήσεις. Κάτι που είναι πολύ απαραίτητο μετά από ένα διαζύγιο.

 

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σαντορίνη. Εάν είστε λάτρης της ιστορίας, φροντίστε να επισκεφθείτε το αρχαιολογικό Ακρωτήρι που είναι προϊστορική πόλη. Η πόλη καταστράφηκε από ηφαιστειακή έκρηξη τον 16ο αιώνα π.Χ. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι από αυτό προήλθε η ιστορία της Ατλαντίδας. Εάν είστε γνώστες  του κρασιού, υπάρχουν μερικές εκδρομές κρασιού που θα απολαύσετε. Οι κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα είναι επίσης αγαπημένες στους τουρίστες. Φροντίστε να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτό το πανέμορφο μικρό νησί. Θα επιστρέψετε στο σπίτι σας σαν ένα νέο άτομο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *